реклама

реклама

Міський голова Черкас у супроводі правоохоронців та мітингуючих пройшов від міськради до пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам та віддав шану полеглим, поклавши квіти до підніжжя пам’ятника. Все це супроводжувалося криками з боку деяких мітингуючи: «На коліна!»

Проте на коліна Сергій Одарич не став. Він повернувся до натовпу і коротко вибачився, пояснивши свою позицію.

– Прошу вибачення у всіх тих, хто загинув на цій несправедливій війні. Прошу вибачення у їхніх сімей, які залишилися без молодих синів і дочок. За ті злочини, які вчинив комуністичний режим, розпочавши цю війну і пославши дітей гинути в чужу країну! – сказав мер Черкас.

– За себе попроси! – закричала жінка поряд.

Однак пристрасті вже трохи стихли і громадяни разом з правоохоронцями та мером попрямували назад до міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
0 #20 sergo 15.03.2012 21:48
Цитую Ужасть:
Что же будет твориться за месяц до выборов...если сейчас столько кликунов и провокаторов

Федор принципиальный: где вы черкащане выйдите на площадь помогите чернобыльцам афганцам (социалисты почему-то скромно опущены) будете жить в грязи и мусоре пока у руля будут такие одуричи

М.Катеринчук: Хлопці, покажіть цій державі вила, скільки можна терпіти, – закликав черкащан депутат. «Покажіть мені вила і я піду з вами в першій колоні!».

Микола Булатецький: виготовити майки з написом «Юлі – волю!» Закликаю ходити всіх у таких майках! – висловив ідею депутат міськради від Батьківщини»

у кого что болит....только у тебя похоже все в шеколаде!радуйс я дальше!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #19 Тутешній 15.03.2012 14:27
Оксана Колісник, у Вас точно что- то не в порядке с головой. Если в каждом кто не согласен с Вашим мнением Вы видите чиновника из горисполкама, то может Вам на Кавказскую????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #18 Вова 15.03.2012 13:13
Цитую Іван:
Одарич, розумна мудра людина, він попросив вибачення, поклав квіти, промовив спічуття до загиблих, багато людей крім того, що критикувать, нічого не вміють!

Ваня ты наверное ... с его команды. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #17 Вова 15.03.2012 13:07
Цитую qwek:
Сьогодні вперше мер був розчавленим.І зсередини і зовні.
Одним словом,хоч афганці провчили.

Не сказал бы что Одарич /був розчавленим/ окружило себя ментами и вышло на прогулку к памятнику с лоснящейся рожей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #16 Вова 15.03.2012 12:58
Выборы,выборы депутаты п...ры.Очередное шоу.Ведь это ........за себя за свои слова не попросил прощения.Услышали бредовую речь и разошлись довольные. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #15 Гренадер 15.03.2012 12:19
Каков поп - таков и приход. :lol: Мер "достоин" митинга.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #14 Оксана Колісник 15.03.2012 10:20
Цитую Тутешній:
Цитую федор принципиальный:
какие на колина проголосовали же гнать эттого бездаря из черкасс...

Федя, федечка! А может вопрос то в другом? Те к которым ты взываешь выйти и помочь, отлично понимают, что нет у вас ничего за плечами кроме как предстоящих выборов и СОБСТВЕННІХ интересов. ... прям политик, мать его...Капец!!!
Зате Ви там, блін (переймаю Вашу стилістику), повсідалися винятково в інтересах міста і в тих же інтересах готові дупи до крісел "моментом" приліпити намертво. Прям радєтєлі за громадське, спасибі всім вашим батькам! Розслабтеся! Вам нічого не загрожує. Бо Ви керовані за лінійним принципом: кількість грошей прямо пропорційна писучості. Зміст, ідеологічна спрямованість, достовірність Вас не обходить. Будете писати за коміністів, за націоналістів, за лібералів, за де... пе... і т.д. Поки артирит не вхопить. Тому раджу дотримуватися дієти, головне - не вживати алкоголю:) Будьте здорові!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #13 Странный 15.03.2012 10:02
Цитую ПВУ:
Рибченко показав свої організаторські здібності.

Ой ржу не могу!!! :lol: :lol: :lol: :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #12 Гайдамака 15.03.2012 10:01
Цитую Мелхала:
Цитую qwek:
Сьогодні вперше мер був розчавленим.І зсередини і зовні.
Одним словом,хоч афганці провчили.

І де Ви тут бачите розчавленого мера? Він гарний управлінець, а отже й психолог. Одарич був таким, яким його хотіли побачити мітингувальники . Жодної провокації з його боку, все спокійно й зважено. Хочете вибачення? Та будь ласка! Розумний вчинок. А ті, що вигукували з натовпу, нагадують свору з шавок. Бо справжні бультерьєри стоять і контролюють ситуацію.

Де, окрім Черкас, є такі бездарні мери - менеджери? Зганьбив Одарич Черкаси на всю Україну. Відсутність вищої освіти не дозволяє примітивній людині усвідомити значення виборної посади. кого ми обрали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #11 Helen 15.03.2012 01:20
Дикарство,больш е сказать нечего!!!Ни этими методами нужно решать такие вопросы...А выбирал кто этого мэра?Маємо те,що маємо.....Самі вибрали" бачили очі що вибирали,їжте,х оч повилазьте....."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100