Днями в олімпійському навчально-тренувальному центрі «Конча-Заспа» у Києві під головуванням президента Національного олімпійського комітету Сергія Бубки відбувся Всеукраїнський семінар-нарада за участю регіональних відділень Національного олімпійського комітету України. Учасниками семінару-наради стали й представники відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області, зокрема відповідальний секретар відділення Іван Урста та спеціаліст відділення Олександр Гнатенко.

Vseukrains-kyy-seminar-narada-NOK-2018-38829

Про це інформують у прес-службі відділення НОК.

«Для Національного олімпійського комітету діяльність його регіональних відділень була, залишається і буде стратегічним напрямком, адже лише таким чином ми зможемо ефективно виконувати покладені на нас функції і успішно поширювати олімпійські цінності у всій країні», – відзначив Сергій Бубка.

Головний олімпієць країни додав: «НОК максимально сприяє підтримці відділень, лише за останнє чотириріччя надавши фінансової та матеріальної підтримки осередкам на загальну суму понад 21 млн. грн».

Сергій Бубка також поінформував присутніх, що добігає свого завершення «Програма розвитку олімпійського руху на 2015-2018 роки» – фундаментальний документ, який окреслював напрямки розвитку олімпійського руху в Україні. Наразі з урахуванням громадського обговорення, висловлених ідей і пропозицій від суб’єктів олімпійського руху розроблений проект нової Програми на наступне чотириріччя, яка врахувала досвід реалізації попередньої, включатиме інноваційні моменти, нові проекти та ініціативи. Ухвалення цієї програми заплановане на засіданні Генеральної асамблеї НОК.

В рамках семінару-наради детально обговорили взаємодію Національного олімпійського комітету України з регіональними відділеннями у поточному році, плани та перспективи роботи на наступний рік.

Під час заходу представників олімпійських осередків ознайомили з презентацією компанії PEAK, яка займається забезпеченням спортивним екіпіруванням збірної команди країни, розглянули основні аспекти оновлення рейтингу відділень НОК та співпрацю відділень з органами місцевого самоврядування.

Відзначимо, що Всеукраїнський семінар-нарада є традиційним щорічним заходом НОК України, який систематично відбувається з 2006 року з метою удосконалення взаємодії центрального офісу з регіональними відділеннями, а також підвищення ефективності реалізації регіональних програм.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100