Сьогодні в окружному адміністративному суді міста Черкаси відбувся розгляд справи за позовом екс-директора департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Лілії Маліщук до міського голови Черкас Анатолія  Бондаренка за незаконне звільнення, пише "Вичерпно".

48381666_365818087526909_1411311302684442624_n

Нагадаємо, чиновницю звільнили з посади, оскільки вона нібито перебувала на роботі у стані алкогольного сп’яніння. Попереднє судове засідання було перенесено.

Від юридичного відділу ЧМР і сьогодні надійшло клопотання про перенесення судового засідання, однак суд його відхилив. Сам міський голова не з’явився на засідання, оскільки перебуває на лікарняному, також не було і представників від нього.

Оскільки суддя Кульчицький не побачив підстав не продовжити розгляд підготовчого провадження, сьогодні були розглянуті всі клопотання. Також суддя відзначив, що якщо і надалі відповідачі не з’являтимуться на судові засідання, розгляд справи відбуватиметься за наявними в матеріалах справи документами та доказами.

Окрім того, у даному судовому засіданні розглядалося клопотання про допит свідків як зі сторони позивача, так і зі сторони відповідача, однак суддя Кульчицький відхилив обидва клопотання.

- В принципі, тих письмових доказів, які є в наявності, які були нами долучені до позовної заяви на обгрунтування наших вимог — достатньо, — вважає адвокат Лілії Маліщук Анастасія Мельнічук. — На нашу думку, це дасть суду підстави задовольнити нашу позовну заяву. Ми на це сподіваємося.

Серед основних доказів, які захист чиновниці навів у суді — це акт освідування, зроблений у Черкаському обласному наркологічному диспансері близько 18 год. 20 хв, який показав, що Лілія Маліщук не перебувала у стані алкогольного сп’яніння. У акті зафіксовано, що вона здавала і біологічні зразки, й проходила тест на алкотестері.

Натомість у відповіді від юридичного відділу міської ради значиться, що за цей час алкоголь міг і вивітритися.

Наполягає на тому, що не вживала на робочу місці алкоголь і позивачка Лілія Маліщук.

- Це наклеп і несправедливе відношення до мене як до посадової особи, — прокоментувала події із своїм звільненням Лілія Маліщук. — Я не вживаю спиртні напої на робочому місці.

За її словами, вона домагатиметься у судовому порядку відновлення на посаді, відновлення репутації, а також в подальшому хоче притягнути до кримінальної відповідальності тих осіб, які причетні, за її словами, до її незаконного звільнення.

У наступному судовому засіданні мають перейти до розгляду справи по суті.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Skepitik 21.12.2018 09:52
Цитую Марк:
Отримає Бондаренко в цій історіі великого облизня, мало каші він зів, щоб з Маліщук тягаться :-)

Може й так. Але тоді знову запахне нафталіном.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Зелений змій 20.12.2018 22:07
Відразу на освідчення я не поїхала бо боялася, що дорогою забухаю, тому пів дня ходила містом, щоб над вечір поїхати на освідчення, бо увечорі я не бухаю, а сплю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Правдолюб 20.12.2018 21:13
Малищук задействует все свои связи и за ценой не постоит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 дарувач квітів 20.12.2018 20:57
поршерованих чиновників аід корита не так просто відірвати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Надія. 20.12.2018 19:41
Залізяка, кошти потрачені на диплома,- викинуті на вітер!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Думка 20.12.2018 18:54
Сумніватись на об'єктивнісь з боку судді Кульчицького не варто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Марк 20.12.2018 15:31
Отримає Бондаренко в цій історіі великого облизня, мало каші він зів, щоб з Маліщук тягаться :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100