Відмовитися від купівлі планшетних комп’ютерів та перерозподілити ці кошти на ремонт спортивного майданчика школи № 3 – із такою пропозицією на сесії міської ради виступив депутат від «Батьківщини» Роман Діскант.

Киянин Костянтин Єзерський у всеозброєнні

Киянин Костянтин Єзерський у всеозброєнні



Нагадаємо, на сесії 2 лютого депутати прийняли рішення про виділення 150 тисяч гривень на придбання «планшетників». Аргументували тим, що це дасть змогу економити на папері і не роздруковувати для депутатів проекти рішень.

На сьогоднішній сесії  Роман Діскант зауважив, що «планшетники» не дадуть економії.

– Ми ж не ставимо за мету купити планшетні комп’ютери. Ми ставимо за мету економити бюджетні кошти. Я з’ясував, чи вистачить цих грошей, щоб зменшити кількість паперу. Не вистачить! Це проблеми не вирішує. У багатьох є комп’ютери, ноутбуки, вони можуть просто відмовитися від використання паперу, – сказав депутат.

Однак під час голосування за його пропозицію більшість колег «утрималися» від перерозподілу коштів на шкільний майданчик.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Оксана Колісник 17.03.2012 09:16
Після засідання сесії на кріслах валяються роздруковані проекти документів - їх навіть не розгортають, не збирають хоча б для "історії" своєї роботи. Хтось вірить, що почнуть читати ці документи з планшетників? Я Вас прошу! Дуже цікаво було б, що буде закачане до тих планшетників, які "косинки", "павуки" "ФІФА" чи що там іще буває із забавок?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 саша 16.03.2012 21:13
запишем, а на выборах вспомним
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Громадянин міста Ч 16.03.2012 14:14
І у когось повертається язик казати, що мітинг біля мерії і вимога афганців "неадекватні"!!!! Ганьба!!! Банду - Геть!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 U-А 16.03.2012 13:41
Ага всым по ай-паду, ы премыъ Одаричу з горкуном....п...дец
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Черкаси 16.03.2012 09:59
Циніки,упиряки, ненажери,торбох вати-депутати,та коли ж ви зробите хоч щось,за що вас хоч трохи можна буде поважати!У вас що-не вистачає особистих коштів на цю цяцьку?Чи ви так плідно і самовіддано працюєте,що вам бракує засобів виробництва?Іне соромно?Хоча,про що я кажу...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100