Замість спортивних машин та шоломів – костюми й краватки, а замість змагальних трас – офіційне нагородження в колонній залі Київської міської ради. Так черкаські автоспортсмени завершили сезон 2018. Заслуги черкащан були відзначені Автомобільною федерацією в рамках урочистого нагородження чемпіонів та володарів Кубків України з автомобільного спорту.

- Щороку черкаські автоспортсмени завойовують все більше нагород. За результатами нинішнього сезону маємо переможців у серії Трофея ФАУ з ралі на серійних автомобілях, у Чемпіонаті України з ралі, - розповідає керівник Автомобільного клубу «Черкаси» Андрій Яроменко. – Особливо приємно, коли на сцені відзначали і екіпажі, які змагалися у виключно черкаському Кубку «Aeroring». Цей Кубок мав чотири етапи і відбувався на території черкаського летовища.

DSC_8398

Всі переможці «Aeroring» отримали іменні відзнаки. Окрім того, до Черкас їде і найбільша нагорода року – перехідний кубок володаря Трофея ФАУ з ралі на серійних авто у командному заліку. За словами Андрія Яроменка, упродовж сезону за команду АК «Черкаси» змагалися різні екіпажі, тож цей кубок – це спільна заслуга всіх. - Ми спробуємо втримати цей Кубок і наступного року, щоб він і далі лишався в нас, - зауважує керівник АК «Черкаси».

Варто додати, що відкриттям цьогорічого нагородження став черкаський проект «АвтоАкадемія».

Ще навесні декілька навчальних закладів Черкащини зголосилися стати учасниками «АвтоАкадемії», придбавши «Запорожці» та створивши власні команди. Протягом року їхні ЗАЗи виїздили на перегони та змагалися поруч із професіоналами автоспоту.

Тож нагороджували переможців «АвтоАкадемії» також на високому рівні.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100