Не пройшло і місяця з часу проведення першої у цьому році колегії облдержадміністрації стосовно підвищення ефективності протидії кримінальним проявам та корупції, як вже 16 березня під час чергової виїзної колегії в місті Умані голова обласної державної адміністрації Сергій Тулуб вручив дільничному інспектору Уманського району ключі від обіцяного автомобіля.

«Це початок виконання рішень попередніх двох кущових колегій – доказ того, що такі рішення – не просто слова. Тож  нехай це авто служить на укріплення правопорядку в регіоні», – зазначив очільник області.

Засідання колегії відбулося з участю представників від 6 районів області: Жашківського, Маньківського, Монастирищенського, Тальнівського, Уманського, Христинівського та міста Умані, а також керівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, керівників правоохоронних і судових органів, дільничних інспекторів міліції, представників громадських формувань з охорони правопорядку. Про це інформує офіційний портал Черкаської облдержадміністрації.

Від "Прочерку": Насправді з часу проведення згадуваної колегії пройшов місяць, бо проходила вона 16 лютого. І озвучувалася на ній насамперед проблема забезпечення дільничних інспекторів житлом. Однак про житло мова у прес-релізі не йшла...

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 О.ЧУПРИНА 18.03.2012 21:01
Мабуть власне житло та службовий автомобіль це одне й теж.Можливо навіть друга краще ніж перше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 sergo 18.03.2012 19:56
пусть теперь живет в автомобилее :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100