реклама

реклама

9 січня до виконкому сільської ради із заявою звернувся житель села Ліпляве Ашот Мікаелян, який повідомив, що в своєму домоволодінні виявив боєприпаси часів Другої світової війни. При цьому всі виявлені боєприпаси, а саме: міну від міномета, ручні гранати та інші заявник приніс із собою в поліетиленовому пакеті прямо до приміщення виконкому.

6323206aef40b2e58c07da624fe9e64b

Про це інформує сайт Ліплявської громади Канівського району.

Працівниками виконкому боєприпаси були видалені з приміщення на безпечну відстань, після чого про подію були повідомлені оперативні служби ліній «101» та «102». В короткий термін до сільської ради прибули представники відділення поліції та представники відділу надзвичайних ситуацій.

Після огляду боєприпасів офіцерами поліції та відділу надзвичайних ситуацій, з Головного управління Національної поліції в Черкаській області прибули спеціалісти-вибухотехніки, які вилучили боєприпаси для їх подальшої утилізації.

Сільський голова Сергій Геращенко подякував працівникам спецпідрозділів за оперативність в реагуванні на надзвичайну подію, а місцевому жителю Мікаеляну за активну позицію у питанні інформування місцевої влади про надзвичайну ситуацію.

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Райков 16.01.2019 10:34
Це кореш Коляна МАйдебури
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Перехожий 15.01.2019 16:08
- Що у вас в пакеті?
- Граната.
- ???!!!
- Та що її боятися, вона ж "ручна".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100