реклама

реклама

19 січня, на Водохреща, коло місць купання на скованому кригою Дніпрі зібралася сила-силенна черкащан. На заздалегідь визначених та підготовлених місцях на пляжах «Митницький», «Рів'єра», в районі Річкового порту та розважального комплексу «Бочка» у крижану освячену дніпровську воду поспішали зануритися християни різного віку.

8

Про це повідомляють в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

Аби обряд святкування минув без надзвичайних подій Управлінням ДСНС у Черкаській області у відповідності до розробленого плану, в усіх визначених місцях було організовано чергування рятувальних постів. Ще напередодні водолази аварійно-рятувального загону спецпризначення, обстежили дно усіх йорданів та під час самого свята знаходилися поруч із вірянам коло місць «водохресного» купання.

Перший заступник начальника Управління ДСНС області Сергій Озеран цього дня перевірив рятувальні пости, а також оглянув наявне спеціальне рятувальне обладнання та спорядження. Упродовж усього купання, аби свято минуло безпечно, рятувальники, водолази та медики Управління уважно спостерігали за місцями масового занурення вірян до крижаної води.

Нагадаємо, рятувальні пости та посилене патрулювання рятувальниками місць масового перебування людей на водних об'єктах організовано на всій території області.

2

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100