реклама

реклама

Відповідно до рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 28 грудня 2018 року, автобуси приміських та міжміських маршрутів зобов’язали зупинятися тільки на визначених зупинках у м. Черкаси.

avtobys11-710x434 Як повідомляє «Вичерпно», жителі прилеглих до обласного центру сіл не бажають миритися з таким станом речей і зареєстрували на сайті міськради відразу дві петиції з вимогою відмінити скандальне рішення.

Так, приміром, автобуси, що курсують за маршрутом 115, мають лише 11 зупинок. Користувачі маршруту, зокрема, жителі с. Геронимівка, вкрай невдоволені таким рішенням і цікавляться в соцмережах як тепер добиратися на роботу, навчання, а дітям – до шкіл.

Враховуючи вартість квитків на приміських маршрутах (до тієї ж Геронимівки, приміром, 12 гривень за відстань менше 10 кілометрів), доплачувати щодня ще й за проїзд по місту далеко не кожному по кишені.

Як заначила в коментарях у соціальній мережі заступниця міського голови Черкас Людмила Бордунос, скасувати таке рішення може рада або суд.

Жителі прилеглих до обласного центру сіл не бажають миритися з таким станом речей і зареєстрували на сайті міськради петицію з вимогою відмінити скандальне рішення.

«Петиція створена у зв’язку з тим, що людям, які проживають у навколишніх селах, створені перешкоди для того, щоб доїхати до місця роботи чи навчання. Визначена кількість зупинок не задовольняє потреби пасажирів», — йдеться у тексті звернення.

Пізніше було зареєстровано ще одну петицію з аналогічним проханням.

Переглянути та підтримати петиції можна ТУТ і ТУТ.

Не лишилися осторонь проблеми і депутати Руськополянської ОТГ. Так, на черговій сесії обранці ухвалили надіслати звернення  із клопотанням щодо перегляду цього рішення з метою забезпечення необхідного рівня та якості транспотних послуг жителям громади.

FB_IMG_1548191091988

Нагадаємо, коли в листопаді черкаські перевізники відмовилися виводити свої автобуси на маршрути, містяни мали можливість користуватися тролейбусами і приміськими автобусами.

Крім того, до деяких об’єктів, наприклад до кладовищ 1-5 жителям Черкас зручно діставатися приміським автобусом №115.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100