Більшість депутатів Черкаської міської ради не пристали на пропозицію депутата Олександра Згіблова скасувати торішнє рішення міськвиконкому №1306, яким суттєво обмежувалася кількість зупинок приміського громадського транспорту в Черкасах.

Так, приміром, автобуси, що курсують за маршрутом 115, з кінця грудня мають лише 11 зупинок. Виконком пояснює своє рішення тим, що приміські маршрутки не контролюються міською владою, і їхні власники не сплачують коштів до міського бюджету.

На сайті Черкаської міської ради зареєстровано дві петиції щодо відновлення зупинок. Переглянути та підтримати петиції можна ТУТ і ТУТ.

Учора зранку депутати Черкаської міськради запропонували виконкому змінити своє рішення, дозволивши приміським автобусам у Черкасах зупинятися не тільки на тих зупинках, де було дозволено раніше, а й на інших (але за вимогою). Проте виконком цю ідею не підтримав і переніс її розгляд на завтра. Після цього депутати спробували самі скасувати рішення свого виконавчого комітету, але невдало - "за" проголосувало лише 17 осіб.

Нагадаємо, коли в листопаді минулого року черкаські перевізники відмовилися виводити свої автобуси на маршрути, містяни мали можливість користуватися тролейбусами і приміськими автобусами.

Як голосували депутати від різних фракцій Черкаської міськради, видно на ілюстрації.

Безымянный

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100