реклама

реклама

Незважаючи на цілу низку кампаній із знищення настінної реклами наркотиків, повідомлення про продаж небезпечного «товару» через Телеграм знов і знов з’являються на стінах міст Черкащини.

Безымянный

«Ось так виглядає система збуту наркотиків через Телеграм. В Черкасах. Почав звертати увагу десь місяця 4 тому, – написав у «Фейсбуці» громадський активіст Іван Подолян. – Зверніть увагу на підпис "есть все". Це означає, що схема настільки відкатана і відома серед цільової аудиторії, що вже навіть не треба уточнювати, що конкретно єсть».

А смілянський журналіст Олександр Слєпцовський розмістив світлину з рекламою наркотиків, написану прямо на стіні міського відділу культури.

50766508_365709504230414_7421481085491478528_n

«Це – відомий всім головний вхід до міського відділу культури. А фото нижче – це напис усередині цього входу: один з тих, які сьогодні майорять по всій Смілі. Той, хто не бачив – придивіться уважніше, озерніться навколо себе. Вони зараз практично всюди: на стінах, на зупинках, на дверях, на парканах… Але цікаво, чи відомо працівникам міського відділу культури, які щодня проходять повз нього, що він значить? Яким чином цей Psychoroom взагалі з’явився усередині двору, який запирається, коли там нікого немає? Не хочеться вірити, що у відділі культури хтось свідомо зацікавлений у цьому «стріт-арті». Хоча думки різні…» – пише журналіст.

Як зазначає Іван Подолян, у Вінниці є позитивний досвід боротьби проти настінної реклами наркотиків – там не тільки замальовують рекламу, а й організовують масові скарги в адміністрацію Телеграму.

Активіст закликає черкащан долучатися до громадської боротьби з наркоторговцями (в контакті й координації дій із поліцією). Повідомити про своє бажання взяти участь у акціях можна на сторінці Івана Подоляна – ТУТ.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Наркетов - на нары! 01.02.2019 17:06
Готов помочь отлавливать эту козлоту!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Черкащанин 01.02.2019 15:34
Наркоторговців потрібно знищувать, як останню падаль!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100