реклама

реклама

Уже цієї весни на Черкащині сільська медицина підніметься на новий рівень – запрацюють амбулаторії загальної практики сімейної медицини, говорить голова обласної адміністрації Олександр Вельбівець.

За його словами, на сьогодні вже проведено тендери на будівництво 23 амбулаторій, укладені договори з будівництва на 21. Загальна кошторисна вартість усіх проектів становить більше 155 млн грн, медичного обладнання і устаткування буде закуплено на суму понад 12 млн грн. А також для кожного закладу буде придбане авто на загальну вартість понад 11 млн грн.

Velbivec-0024-kopiya

Нагадаю, за ініціативи Президента України Петра Порошенка Парламентом був проголосований закон щодо розвитку первинної допомоги у сільській місцевості. Імплементація якого полягає не тільки у запровадженні сучасних підходів до приміщень і медичного обладнання, а в першу чергу – новітніх методів, телемедицини, які можуть записувати дані, передавати їх на вторинний рівень і отримувати дуже швидку консультацію від фахових лікарів з вузькопрофільних питань.

Про це пише прес-служба ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Его Ляшко пытал. 04.02.2019 18:13
Вылами, по тилихфону. Любой заговорит! И не такие бобры кололись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Ден 04.02.2019 16:16
Бабло или .бло? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Оце трудяга! 04.02.2019 16:06
Це капєц! Перша з Нового року поява Вельбівця на публіку - і всього-навсього для того, щоб зробить якусь порожню обіцянку про те, що начебто буде через декілька місяців?
А що ти, хлопче, взагалі робив - уже два з половиною місяці з моменту призначення тебе директором філіалу МХП?
"Прочерк", вибийте будь-ласка, з нього чи з його прес-секретарки інтерв"Ю - що він РЕЛЬНО робить весь цей час? І правильно запитували: де нові зами голови ОДА і чому "тіхаряться" результати конкурсу на посаду дир. департамента культури і взаємозв"язків?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 ЮЗР 04.02.2019 15:45
ГОТОВТЕ ЮАБЛО НАЗЫВАЕТСЯ 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100