Уже традиційне змагання з підлідного лову риби провели сьогодні працівники КПТМ «Черкаситеплокомуненерго», повідомив його керівник Павло Карась.

Павло Миколайович каже, що продовжувати подібні традиції, що склалися серед працівників підприємства дуже важливо, щоб консолідувати колектив. Директор і сам долучився до змагань.

121212

Голова профспілки «Черкаситеплокомуненерго» Володимир Шамрай зазначає, що цьогоріч вдалося заохотити переможців змагань призами – складними стільцями для риболовлі та зимовими вудками.

– Як правило, участь беруть наші працівники, які є любителями зимової риболовлі. Ініціатором був Юрій Зубов - наш працівник. Кожного року кількість учасників різна. Цьогоріч було більше двадцяти осіб. Перше місце  присудили тому, хто більше наловив, друге – за найбільшу рибину, а третє - заохочувальне. Наловили, звісно, небагато. Бо ж на фарватері, а тепер там пішла вода То клювали лиш карасики, плотва тощо. Але на юшку вистачило, – зазначає Володимир Юхимович.

Рибалили працівники КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» біля рятувальної станції.

Про це інформують на підприємстві

2222

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #2 язон 17.02.2019 19:04
Странно,но факт: за отопление квартир почти равной площади Теплокоммунэнер го присылает сч₴т на вдвое большую сумму, чем ТЭЦ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 12345 16.02.2019 22:39
З такими тарифами
на цінні призи грошей вистачає,
навіть на гексакоптер
за позахмарною ціною вистачило.
Гуляймо на всі гроші !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100