Поспілкуватися і закохатися – під таким лозунгом у Черкасах цьогоріч вже вдруге організовують «швидкі побачення». Цього разу їх присвячують Міжнародному жіночому дню.

4

– Вперше такі побачення ми організували напередодні Дня Святого Валентина. Тоді й зрозуміли, що це чудова нагода для знайомств. Нині дуже багато самотніх людей, які не знають, де шукати свою другу половинку, тому ми з нашою командою «Love in Che» й поставили собі за мету влаштовувати побачення в сліпу щомісяця. І наша ідея реалізувалась вже під час перших «швидких побачень» - тоді збіглося п’ять пар, - розповідає співорганізатор «швидких побачень» та адміністратор спільноти Love in Che Валентина Піньковська. – До того ж це можливість завести нові знайомства, провести весело час.

За задумом організаторів, хлопці і дівчата збираються в одному місці. Кожна пара учасників та учасниць спілкується по 7 хвилин. За сигналом хлопці пересідають за наступний столик. Під час зустрічі кожен отримає картку симпатій, де відмічає людей, які сподобались. По завершенню зустрічі усі здають свої заповнені "анкети симпатій" організаторам, які й оголошують, чи утворилися пари.

– Цього разу ми спробувати виокремити учасників «швидких побачень» за віком, аби всім було комфортно, – для хлопців 24-34 роки, для дівчат –  22-32 роки. Додам, що формат наших побачень не передбачає публічності без згоди самих учасників. Тож, можна сказати, що ваша участь у пошуку своєї другої половинки конфіденційна, - наголошує організаторка.

Для того, щоб перевірити, чи спрацюють стріли амурів на «швидких побаченнях», вам необхідно зареєструватися за посиланням  goo.gl/jDShBZ.

Реєстрація триває до 2 березня. А «швидкі побачення» відбудуться 5 березня.

Всі деталі тут - https://www.facebook.com/events/2353348791567190

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 глеб 25.02.2019 21:31
нет так не согласен мне 34 хочу свидание с 15 летней!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 #кохаймосяяккролики 25.02.2019 19:24
бо день того вартий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100