реклама

реклама

Виконком Черкаської міськради ухвалив рішення, яким забороняє будівництво в мікрорайоні Соснівка до актуалізації генерального плану.

Cherkasy_Sosnivka_Park_18

Про це інформує Zmi.ck.ua.

– Це рішення знімає всі спекуляції і бажання ділків піти прямим шляхом забудови мікрорайону Соснівки. Спочатку голосуємо за актуалізацію генерального плану, потім змінюємо район, – зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, в 2017 році на території мікрорайону Соснівка передбачалося будівництво багатоповерхівок.

А нещодавно депутат Черкаської міськради Олександр Радуцький  оприлюднив дані щодо сумнівної, на його думку, «оборудки» із земельними ділянками в мікрорайоні Соснівка.

Фото: Вікіпедія

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 справедливий 27.02.2019 16:58
Відібрати ділянку у папіка нАТОвця, який є членом ******* та ********** організації "сВОБОДА", а взамін виділити метри у тому ж місці, де його ******** пропонує іншим, корінним житялям козацького міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Насмешили. 27.02.2019 12:19
Все ранее выданные до принятия ришення разрешения на забудовы остаются в силе. А если бы и не оставались, то всегда можно провести пару исключений за мзду немалую. "Тень папика, будь спакойной!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 *** 27.02.2019 10:58
То тепер батькові-одеситу «комплексуючого наполеончика», при наявності ділянки, будуватись там не можна?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 ділки 27.02.2019 10:42
За власну халявну земельну діляну в Соснівці Департамент антиархітектури за наші гроші зробить будь-яку актуалізацію генерального плану (придумають всяку отмазку типу "захаращена територія"). Хапонув своїм брателам , браткам, татоАТО і раптом став не при ділах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100