Незабаром Шевченківські дні і вся Україна вшановуватиме пам’ять великого Кобзаря. Канів привітно зустрічає туристів у своєму краї та чи зможуть вони безболісно дістатися до цієї духовної спадщини. Знімальна група ТСН вирішила проїхатися туристичним маршрутом краями відомого письменника і була шокована розбитими дорогами, що ведуть у духовну столицю України.

Рисунок1-1 Журналістів здивував стан дороги, а точніше її відсутність, адже місця досить відомі, в туристичних агентствах їх називають краєм і землею Кобзаря.

Замість захоплення історичними місцями журналістів шокувала дорога до них.

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 Prada 27.02.2019 20:49
Першочерговою у минулому році була необхідність змінити асфальтобетонне покриття злітної смуги черкаського аеропорту, роботи на якій особисто контролював аж цілий попередній очільник області, мабуть вже тоді то був один з "дємбєльських акордів"!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Сидоренко. 27.02.2019 19:08
оці всі знімальні групи різних агенцій, та депутати що вражаються станом доріг Черкащини говорять одне і те ж уже років надцять підряд.Мож вони якимось корисним ділом займуться і перестануть вражатися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Сармат 27.02.2019 19:04
просто в тих, хто буде заходи відвідувати, треба вертольоти позабирати. хай сідають на авто і їдуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 ченчик 27.02.2019 15:49
після цієї зими дороги страшні скрізь, але тендери будуть тривати як завжди- до липня, і може до жовтня дещо підремонтують.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 Чем недовольны? 27.02.2019 15:36
Областные можновладци всегда заботились и заботятся о том, чтобы дороги сохранялись в таком же состоянии, как и во времена Тарасового дытынства и чтобы любой турист мог вживую почувствовать, как передвигались по таких дорогах современники Шевченка и скорость на них была не быстрее чем у чумакив на своих волах з силлю. Винтаж однако!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100