10376316_1538929553073732_2771284359278422537_nДепутат Черкаської міськради Микола Фомич поділився своїми враженнями про відвідини одної з комунальних установ міста. Не знаючи про статус відвідувача, керівник закладу поставився до нього так само, як звик ставитися до звичайних відвідувачів. Тож депутат вирішив порушити питання про культуру спілкування в черкаських установах.

«Сьогодні мав нагоду відвідати одну з комунальних установ міста. Керівник, який на щастя не знав, що я маю представницькі функції повівся як зазвичай: "ви записувалися, ні? Вийдіть в коридор і чекайте?" А чому б нам не завести у місті такий стандарт спілкування чиновника із містянами як у Львові: "доброго дня, чим я можу вам допомогти?" Так буде складно декому, але створює зовсім інший настрій і підкреслює субординацію, де головним є все-таки містянин, який найняв того управлінця. А не навпаки, коли за мої кошти, мені ще й грубіянять», – написав Микола Фомич у «Фейсбуці».

На це секретар міськради Ярослав Нищик відповів, що у наших комунальних установах звикли до хамської поведінки.

«В нас начальник кожної установи – цар і бог. Лідером в моєму особистому рейтингу є "Водолічєбніца" на Кавказькій, потім Наркодиспансер на Хіміків ну і Податкова. А загалом це звичайна практика, коли до людей ставляться як до бидла. Саме тому можливість зайти до мене в кабінет будь-кому і задати питання багатьох відвідувачів вводить в ступор. Загалом демократизм в стосунках людей лякає – вони звикли до хамства, – написав Ярослав Нищик.

Без імені

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Черновецкий 08.04.2019 17:58
На це секретар міськради Ярослав Нищик відповів, що у наших комунальних установах звикли до хамської поведінки.
«В нас начальник кожної установи – цар і бог. Лідером в моєму особистому рейтингу є "Водолічєбніца" на Кавказькій, потім Наркодиспансер на Хіміків

Що він курить? Хай поділиться!
Згадані секретерем міськради установи не є комунальними установами міста Черкаси :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Черкащан 28.02.2019 17:01
Черкащани! Чого ви ниєте?Ви ж своїми виборами не проти того щоби бути БИДЛОМ.Чиновники це ХОЛУЇ які вийшли з ВАС.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Губа не лопнет 28.02.2019 12:40
А чому б нам не завести у місті такий стандарт спілкування чиновника із містянами як у Львові: "доброго дня,
Может вам еще как во Львове, в 2018 году, приобрести для города 150 автобусов и 50 троллейбусов в коммунальные городское предприятие для первозимки граждан? А с марта 2019 вообще бесплатно перевозить граждан в городе?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Сидоренко. 27.02.2019 19:02
Депутат , слово лайливе. Я тільки за те , що нахабу виставили за двері.Якби до кожного насяльника приходили всі , кому не ліньки, насяльник не зміг би виконувати свої функції.У нього своя робота, регламентована по часу.Хоче депутат або громадянин прийти поговорити з насяльником, є прийомні години. Тоді і прийди, так буде ввічливо. А то, він не знав що я депутат.От і послали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Skepitik 27.02.2019 16:44
Керівник, який на щастя не знав.
А може й знав, що так себе повів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Податкова это шедевр !!!! 27.02.2019 15:44
Один раз довелось там побывать, шоб какой то идентификационн ый код получить. И потом через год ещё раз, шоб ещё раз получить, бо тот_ как то удачно выбросился за ненадобностью (теперь вторая бомажечка бережно хранится, не понятно для чего, скорее, как память о походах). Дамочка в окошке была одна и та же. Щас она образец податковой вежливости во всех воспоминаниях о тудашних походах. Остальные сервисы, к счастью, испытать не довелось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100