реклама

реклама

Український політик і підприємець Аркадій Корнацький відвідав 28 лютого Черкащину. Він насамперед втрапив на відкриття виставки живопису заслуженого художника України Івана Фізера. Також народний депутат зустрівся з підприємцями, зокрема, сільгоспвиробниками, з активними громадянами, студентами і викладачами.

IMG_20190228_165834

Аркадій Корнацький говорив в Черкасах про проблеми країни та аналізував виборчий процес. Звісно, найперше торкнувся теми корупції, наголосивши, що це мало не найбільша проблема держави.

– Корупція є тотальною, а правоохоронна система їй не може протидіяти, бо вона зруйнована. І це робиться умисно і ніяких результатів антикорупційної боротьби ми не бачимо. Тому завдання нового президента вбачаю у очищенні політичного поля України від так званої старої еліти. У ній і є основна проблема. Всі ці старі політичні партії і їх лідери останні 27 років просто міняються місцями. І країна пограбована, а в молоді відібрано віру на майбутнє. Тому я за ліквідацію цього старого політичного прошарку, – зазначив Аркадій Корнацький.

Він наголосив, що сьогодні не бачить позитивних реформ. Навіть децентралізаційна реформа, за словами нардепа, робиться досить дивно, бо не проводяться референдуми перед об’єднанням громад.

–Тому ці об’єднання є так званими і незаконними, – зауважує Корнацький.

Окремо він торкнувся виборчої гонки, зазначивши, що зараз все відбувається в Києві і йдуть впливи на громадян лиш з боку Всеукраїнських телеканалів.

– Тому ми і чуємо не про всіх 44 кандидати, а про 3-5 кандидатів, яких вперто називають лідерами гонки. Вони є власниками телеканалів, а для інших кандидатів ЗМІ закриті. Проте вважаю, що всі ці так звані лідери можуть виявитися аутсайдерами. Очільники всеукраїнських рейтингів зараз просто грубо і цинічно брешуть виборцям. Нічого з того, що вони обіцяють ,не буде зроблено, бо вони вже роками обіцяли зміни. Тож нам, повторюся, треба зміна еліт, – наголосив нардеп.

Політик насамкінець зазначив, що з захопленням відвідав виставку Івана Фізера.

53369459_2023572521031109_3861599508081147904_o

– Радий відвідати Черкащину і зустрітися тут з людьми, але найбільше, звісно, надихнула виставка Івана Фізера. У мене батько малював, був таким собі народним художником. То багато робіт, яких я тут побачив, нагадали мені роботи мого батька. Ці поля, річки, озера. Взагалі приємно, що в нас є такі мистецькі люди, – зазначив Аркадій Корнацький.

До слова, сам Аркадій Корнацький зараз на своїй Малій Батьківщині – на Миколаївщині – робить з однодумцями мистецький простір Арт Хаб, який носитиме ім’я його земляка Миколи Вінграновського.

– Там буде музей, бібліотека, кінолекторій, дискусійний літературний клуб. Такий собі культурний центр, що буде розташований в Первомайську, – зауважив нардеп.

IMG_20190228_165634 Прихильник і соратник Корнацького відомий черкаський політик і депутат обласної ради Микола Булатецький каже, що необхідність політичної люстрації та зміни політичних еліт справді нагальне питання.

– Знаєте, мені було приємно, що черкащани досить зацікавлено сприйняли Аркадія Корнацького. Це мій товариш і однодумець. Ми пройшли важкі випробування. Обоє потрапляли в систему тих проблемних округів 2014 року в Україні, коли ніяк не могли визначити переможця і встановити результат волевиявлення. Ми були на майдані і обоє говорили, що не спинемося, поки не змінимо країну на краще, – наголосив Булатецький.

Він також додав, що теж долучається до створення мистецького простору в Первомайську, про що говорив Корнацький.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Кожному своє 03.03.2019 16:09
Цитую Oksana:
Помилка в слові.., котила дитячий візочок, натисла не ту клавішу....

Катай свій візочок далі - не сунь носа у політику!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Що це було? 03.03.2019 14:25
Звідки взявся цей Кондрацький і кому він треба у Черкасах? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Oksana 03.03.2019 02:10
Цитую Знаю:
Цитую Oksana:
Побували на зустрічі з кандидатом у Президенти Корнацьким. Достойний кандидат на пост

презиЛент, як ти пишеш, може він і непоганий був би, а презиДентом не буде аж ніяк)

Помилка в слові, це ж треба,ще і в якому..., котила дитячий візочок, натисла не ту клавішу.... А на ти, ми знайомі з Вами??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Оце так заява! 02.03.2019 19:15
Інна, ти справді віриш у те, що пишеш?!
Чувак, який ще недавно був громадянином РФ - і раптом "достойний кандидат"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Знаю 02.03.2019 17:33
Цитую Oksana:
Побували на зустрічі з кандидатом у Презиленти Корнацьким. Достойний кандидат на пост

презиЛент, як ти пишеш, може він і непоганий був би, а презиДентом не буде аж ніяк)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Oksana 02.03.2019 15:22
Побували на зустрічі з кандидатом у Презиленти Корнацьким, лишив приємні враження. Достойний кандидат на пост
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100