Смілянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом незаконного збуту наркотичних засобів, вчиненого за попередньою змовою двома жительками м. Сміла, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

IMG_7040

В рамках проведення досудового розслідування в указаному кримінальному провадженні, 14.03.2019, під час чергового збуту вказаними особами наркотичних засобів правоохоронцями за місцем їх проживання проведено обшук, під час якого виявлено та вилучено 25 пакетиків з наркотичною речовиною, макову соломку та бойові припаси.

IMG_7039

Жительок м. Сміла затримано в порядку ст. 208 КПК України та  повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події.

IMG_7038

Вилучені під час обшуку заборонені речі передані до експертної установи для проведення відповідних досліджень. Наразі до суду скеровано про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: за вчинене кримінальне правопорушення підозрюваним загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100