реклама

реклама

21 березня 2019 року голова райдержадміністрації Сергій Бойко провів засідання Ради регіонального розвитку Жашківського району за участю голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Вельбівця, голови районної ради Світлани Волошенюк, депутатів усіх рівнів, голів об’єднаних територіальних громад та сільських рад, керівників установ та громадських організацій району.

P90321-141255_1

„9 березня 2019 року в місті  Черкаси  відбулось засідання Ради регіонального розвитку  Черкащини  під головуванням Президента України  Петра Порошенка. Також  у Раді регіонального розвитку області взяв участь  Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко. Проект Плану перспективного розвитку Черкаської області на 2019-2021 роки презентував голова обласної  державної адміністрації  Олександр  Іванович  Вельбівець. На цих заходах була   присутня і делегація Жашківського району. Сьогодні є можливість  заслухати   проект  Плану  перспективного розвитку нашої області на 2019 -2021 роки. У формуванні проекту Плану перспективного розвитку області приймали  участь всі райони, в тому числі і Жашківський.  Пропозиції  від нас  були  розглянуті та прийняті на Раді регіонального розвитку Жашківського району, яка відбулась 19 грудня 2018 року, а потім направлені до обласної  державної  адміністрації“,- зазначив Сергій Федорович.

P90321-162614_1

Голова облдержадміністрації Олександр Вельбівець представив проект Плану перспективного розвитку Черкаської області на 2019-2021 роки. Це – розвиток підприємництва, охорони здоров’я, освіти, розвитку сільських територій, захисту прав дитини, культури, інфраструктури спорту і дозвілля, комфорту і безпеки.

P90321-154833

„Головна мета сьогоднішньої зустрічі – поспілкуватися з управлінським активом для того, щоб усвідомити, наскільки у вас є власне переконання в те, що розроблений вами документ, що представлений області  є реальним до виконання. Оскільки є фінансова база для реалізації цих завдань. І найголовніше наскільки активним є управлінський актив Жашківщини в частині консолідації своїх зусиль незалежно від повноважень, якими вони володіють, тобто поєднання зусиль органів місцевого самоврядування, державної виконавчої влади, місцевого бізнесу на досягнення результату в рамках реалізації вашої програми та вцілому області“, - наголосив Олександр Вельбівець.

Голова облдержадміністрації Олександр Вельбівець відповів на численні питання присутніх.

Прес-служба Жашківської РДА

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 123 25.03.2019 11:28
5 років геноциду от ціеї влади, який план, шо він курить ,хоча те шо він несе виходить хороший план
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100