реклама

реклама

Про групове захворювання на гостру кишкову інфекцію серед вихованців ДНЗ «Струмочок» м.Черкаси повідомляє Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України.

Безымянный

25 березня з Черкаської міської інфекційної лікарні надійшло три екстрених повідомлення про випадки гострої кишкової інфекції. Захворілі діти є вихованцями дошкільного навчального закладу №78 «Струмочок» (м. Черкаси, вул.Кобзарська, 38).

Всі хворі діти госпіталізовані з попереднім діагнозом «Гостра кишкова інфекція». Їм надається відповідна медична допомога.

Фахівцями Черкаського обласного лабораторного центру Міністерства здоров’я України проведено епідеміологічне розслідування випадку групового захворювання. З метою встановлення причин його виникнення спалаху та локалізації і ліквідації, для лабораторних досліджень відібрано зразки харчових продуктів, води, з об’єктів довкілля взято гігієнічні змиви на патогенну та умовно-патогенну мікрофлору, проведено бактеріологічне та вірусологічне обстеження персоналу дошкільного навчального закладу та контактних дітей на кишкову групу інфекцій.

Проведено заключну дезінфекцію.

Епідеміологічне розслідування групового захворювання триває.

Фото Google

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Перехожий 26.03.2019 09:09
В Черкасах вже дерева розпустилися?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Хоба 25.03.2019 22:48
При чем тут 22березня?проспали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100