реклама

реклама

Днями в Христинівці відбулося засідання Ради регіонального розвитку району.

55829065_404320493681418_7572967584203538432_n

Захід проходив в форматі панельної дискусії. В засіданні взяли участь голова обласної державної адміністрації Олександр Вельбівець, керівництво району, депутати, делегації сільських і селищних рад, представники бізнесу та громадськості.

Очільник області Олександр Вельбівець ознайомив учасників заходу з підсумками соціально-економічних досягнень області за останні чотири роки та окреслив головні завдання, а також ключові проекти плану перспективного розвитку Черкаської області на 2019-2021.

“Сьогодні ми обговорюємо з Вами проект Плану перспективного розвитку на найближчі 3 роки з урахуванням вже набутого досвіду, здобутків та досягнень. Попереду у нас багато завдань, тому ми не маємо права зупинитися на півдорозі, адже від реалізації проектів цього плану залежить добробут наших громадян та розвиток країни в цілому. Ми маємо побудувати міцну українську державу, яка б стала комфортною домівкою для всіх нас і наших нащадків», – звернувся до присутніх голова обласної державної адміністрації.

“Сьогоднішня зустріч розкрила масштаби розвитку Черкащини за останні роки. Наразі окреслено перспективи на майбутнє, які вже впроваджуються та реалізовуються. Як бачимо, економіка країни і області зокрема зростає, залучаються інвестиції та кошти з державного бюджету. Сьогодні ми маємо певну стабільність і наше завдання – надалі працювати на перспективу. Ми обрали свій шлях. Шлях європейської, незалежної, економічно стабільної та соціально розвинутої держави. Ми йдемо своїм шляхом. Ми будуємо сильну демократичну країну. Будемо і надалі працювати задля добробуту Христинівщини, Черкащина та нашої рідної України”, – зазначила голова райдержадміністрації Людмила Денисюк.

На завершення Олександр Вельбівець поспілкувався з громадою, зокрема і з мамою військово-полоненого моряка Владислава Костишина.

Прес-служба Христинівської райдержадміністрації

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100