ДПС у Черкаській області запрошує представників інститутів громадянського суспільства стати членами Громадської ради.

Громадська рада при ДПС у Черкаській області ефективно працює майже 10 рокі. Це дорадчий орган, до складу якого входять представники громадських організацій підприємців, бізнесу та органів виконавчої влади. Проте, разом із реорганізацією податкової служби області, зазнає реорганізації і дорадчий орган.

– Сьогодні суттєво розширюється коло громадян, які можуть стати членами Громадської ради при ДПС у Черкаській області. Я особисто запрошую представників громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їхніх об'єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України (інститутів громадянського суспільства) стати членами оновленої Громадської ради при ДПС у Черкаській області, – зазначає голова ДПС у Черкаській області Петро Хукаленко.

Для цього необхідно до 5 квітня 2012 року подати відповідну заявку до ДПС у Черкаській області. Усю додаткову інформацію можна отримати за тел. 33-91-34.

Установчі збори оновленої Громадської ради заплановані на першу половину квітня 2012 року, інформує прес-служба ДПС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Небрехло 29.03.2012 23:27
Сміх та і годі! Був неодноразово на такіх заходах, вносив-ли пропозиції по податковому кодексу, а результату "0", бо влада народ нехоче чуть. Податківець підприємцю ворог, хапуга! Податківець має допомагати в роботі підприємцю як це відбувається у цивілізованих країнах, а у нас вони приходять з конкретним завданням: вичавити якомога більше і байдуже, що останнє і байдуже, що завтра йти не буде до кого. Сама велика прикрість, що чавлять вони не завжди до бюджету.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100