Колишній міський голова Черкас Сергій Одарич написав у соціальній мережі, що останнім часом серед його «Фейсбук»-друзів проявилася тенденція, яка йому дуже не подобається, – переростання неприязні до когось із кандидатів у ненависть. Відтак ненависть до цього «ворога» викликає закоханість у його опонента.

36 «Тверезомисляча ще вчора людина раптом починає наділяти опонента свого "ворога" достоїнствами, яких апріорі не існує. Або впритул не бачити його очевидних недоліків», – дивується Сергій Одарич.

Незалежно від виборів він радить прочитати книжку «Мислення за принципом "чорної скриньки"», присвячену типовим розумовим помилкам, які допускають люди, і методам, як їх можна уникати.

«Коли ми творимо собі кумира з людини лише через те, що вона "ворог мого ворога", ми прирікаємо себе на неминуче і болісне розчарування. А коли пів-країни страждають від розчарування, вся країна опускається в депресію. Це погано, – пише Одарич. – Так, одна особистість може об'єднати націю, надихнути її ідеєю і повести в інше майбутнє. Історія знає такі приклади – Напелеон, Гітлер, Черчіль, Мандела і багато інших. Але таких особистостей серед наших учасників президентських перегонів немає. Давайте спокійно робити свій вибір і розуміти, що дива не станеться. Давайте не ігнорувати реальність. Кожен із кандидатів недоліків має значно більше, ніж чеснот. Тому треба кожному з нас робити свою роботу і змінювати куточок світу довкола себе на краще. Так змінюватиметься і країна. І уважно озиратися довкола – шукати справжніх лідерів. Яких ми обиратимемо за їхні переваги, а не через вади їхніх опонентів».

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Араб 05.04.2019 05:02
І все Одарич хоч трохи тримав дерибан бюджету у своїх руках! Не те,що зараз!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 фінансистка 04.04.2019 23:06
інтелектуал (без вищої освіти)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 За Ельцина Манделу 04.04.2019 21:45
и его выборы презом в 1996, - улыбнуло. Щас тут своя Мандела при тех же исходниках хочет повторить этот "подвиг" и потом назначить себе приемника. Мандела vs Наполеончика.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Ден 04.04.2019 17:40
Напелеон :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100