реклама

реклама

molotok У Смілі юнак побив молотком та пограбував 20-річну сусідку. Жертва насильства перебуває нині у лікарні з тілесними ушкодженнями, а зловмисника міліція затримала увечері того дня, коли відбувся напад.

За інформацією прес-служби обласної міліції, постаждала дівчина проживає в приватному будинку, другу половину якого знімають хлопець з дівчиною. В обід до неї в кімнату зайшов 20-річний сусід, який попрохав допомогти встановити полиці в кімнаті. Дівчина погодилась. Коли вона зайшла в їхню половину будинку - відчула сильний удар по голові. Щоб якось захиститись, дівчина прикрила голову руками, та сусід все бив і бив її молотком. Коли нападник побачив, що жертва не чинить опору, він хутко пішов до її кімнати і почав нишпорити в пошуках грошей та цінностей. Зловмисник прихопив з собою ноутбук та два мобільні телефони і втік. Поранена дівчина ледве спромоглася викликати швидку.

Правоохоронці, отримавши всю необхідну інформацію, розпочали пошук зухвалого нападника. Вже увечері цього ж дня, вжитими оперативно-пошуковими заходами, зловмисника було затримано.

Молодий чоловік не заперечував факту скоєння злочину. Свої дії він пояснював тим, що гроші були потрібні для його співмешканки і тому він будь за що вирішив їх роздобути.

На даний час відносно затриманого порушено кримінальну справу за ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100