реклама

реклама

Видатки міського бюджету Черкас на поїздку черкаської делегації до Грузії склали близько 25 тисяч гривень. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич.

Нагадаємо, що на минулому тижні делегація у складі 22 осіб три дні перебувала в Грузії з метою вивчення досвіду розвитку цієї країни за такими напрямками: адмінпослуги, архітектура і землекористування, соціальний захист, підтримка громадського порядку, реформа в галузі освіти, формуванню бюджетів.

– У принципі в Грузії нічого особливого немає. Просто всі ці зміни їм вдалося зробити за порівняно невеликий час – вісім років, – зазначив Сергій Одарич. – Усі цікавляться, і журналісти в тому числі, хто і скільки платив за поїздку. Так от, чотири особи з делегації їздили повністю за власний кошт – це депутат міськради Микола Мирза, член виконавчого комітету Юрій Чернецький, я та моя дружина.

18 осіб з делегації, за словами мера, перебували за кордоном (проживання в готелі) за рахунок партнерів – Міжнародного Республіканського інституту (США). Пересування в Грузії забезпечувало посольство України, якому Сергій Одарич висловив подяку.

– Переліт 8 осіб оплачений за рахунок міського бюджету (3 тисячі гривень вартість квитків туди й назад, тобто сумарно близько 25 тисяч гривень). Десять осіб оплатили переліт туди й назад за власні кошти, – відзвітував Сергій Одарич.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Черкащанка 03.04.2012 00:37
А по дорогах ноги ламаємо, мабуть в Грузії такого немає. :sigh: :sigh: :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Олег 02.04.2012 18:13
А хто ж ці 8 осіб?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100