реклама

реклама

Перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко разом із депутатами Черкаської міської ради з різних фракцій провів Zoom-конференцію із представниками Кобулетського муніципалітету Грузії, які висловили свою підтримку та солідарність із Україною в цей нелегкий для країни час.

IMG_3250_1

Сергій Тищенко розповів, що нині ситуація в місті контрольована й, водночас, міські служби готові до будь-якого розвитку подій.

– Ми віримо, що Україна обов’язково переможе, – сказав під час зустрічі Сергій Олександрович. – І дякуємо вам за теплі слова підтримки, вона сьогодні важлива як ніколи. Дякуємо всього грузинському народу, депутатам, які виступають у грузинському парламенті із підтримкою України, – це все додає сил. Дуже приємно, що ця онлайн зустріч відбулася у знаковий для України час.

– Усе, що зараз доводиться переживати Україні, нагадує нам події в Грузії в 2008 році, – заявили депутати Кобулетського муніципалітету. – Ми хочемо, щоб Україна нарешті вийшла із ситуації, що склалася, з найменшими втратами та перемогла. Аби ті українські території, які тимчасово окуповані, нарешті були українськими. Наш народ сподівається на якнайшвидше припинення війни на Донбасі і віримо, що завдяки обдуманим та виваженим рішенням вашого уряду Україні все вдасться. Ми поруч із вами, сьогодні в грузинських містах, на балконах будинків вивісили українські прапори. Висловлюємо вам солідарність та підтримку.

Як прояв єдності із Україною в такі відповідальні дні на стіні в кабінеті співрозмовників із Грузії поруч зі стягом їхньої держави майорів синьо-жовтий прапор України. Завершилась ж зустріч виконанням гімну обох країн.

Від Черкаської міської ради участь у конференції взяли депутати Любов Майборода, Араік Мкртчян, Надія Івашкова, Георгій Гладкий та заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Про це інформує Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Как я вам 17.02.2022 10:39
Вся в белом? В Германии 10 лет назад это было в тренде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Ярославна на валу 17.02.2022 10:30
салам і малейкум брати дзєнькуємо бардзо
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Чип 17.02.2022 10:16
Настільки стало легше та спокійніше від цієї новини, просто слів немає....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100