Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час учорашнього візиту на Черкащину, відповідаючи на запитання журналістів, розповів, що думає про ямковий ремонт доріг.

3

– «Ямковий ремонт» у принципі не можна вважати ремонтом, – сказав керівник Уряду. – Це – пломбування, оперативні протиаварійні роботи, на які немає жодної гарантії. Питання в тому, щоб зменшувати обсяг виконання робіт з такого протиаварійного пломбування. Ми зараз переходимо на середній поточний ремонт великими картами, правильними вирубками – там може бути гарантія, і асфальт буде стояти.

За словами пана Гройсмана, перед українськими дорожниками стоїть завдання збільшувати капітальний ремонт, реконструкцію і будівництво доріг і зменшувати «ямковий ремонт».

– Фактично зараз цей процес уже пішов. Раніше, на превеликий жаль, займалися тільки ямковим ремонтом, і то в невеликих обсягах. Ми фактично розпочали масштабне будівництво і реконструкцію українських доріг. Із часом ми зламаємо тенденцію, і зруйнованих доріг буде все менше, а збудованих – усе більше, – сказав Володимир Гройсман.

Прем’єр-міністр вважає, що за чотири роки ситуація з українськими дорогами «буде абсолютно іншою».

реклама

Коментарі  

 
-3 #4 Уманский Еврей 29.04.2019 01:22
Говорят что в России беда с дорогами. Я думаю что это как раз национальная беда Украины, что дорог в Украине... просто нету
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Як би 24.04.2019 14:30
приїхав у Черкаси то почув би що про нього думають люди.А так, кишка тонка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Лютий 24.04.2019 11:16
Володя, какой блин ямковый ремонт... Какой миллиард долларов на участок трассы Киев Одесса в Черкасской области??
Из Черкасс невозможно выехать ни в какую сторону... Нужно приглашать СПЕЦИАЛИСТОВ, класть или правильно асфальт или бетонку как в США и Китае, и заканчивать с ЯМАМИ так же как и с ВАМИ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 житель 24.04.2019 10:19
Та що ж це у вас державних мужів після виборів так зразу очі відкрились і ви побачили проблеми навколо? А до цього ви були сліпі, коли крали безбожно і загнали державу в дупу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100