У керівництві Національної спілки журналістів відреагували на сьогоднішнє жорстоке побиття черкаського журналіста і відеоблогера Вадима Комарова.

c9b9595cd0f8bc5a48b02a7620f3416a-6255 «Тривожна інформація з Черкас – жорстоко побили відомого місцевого журналіста Вадима Комарова, – написав у соціальній мережі голова НСЖУ Сергій Томіленко. – Зараз Вадим перебуває в реанімації у надзвичайно важкому стані. Журналіст часто порушував резонансні теми, реально дратував багатьох у Черкасах, хто мав велику владу і великі гроші... Сподіваємось на професійну роботу лікарів-реаніматорів, а правоохоронці мають належно розслідувати черговий акт брутальної атаки на журналістів. Б’ють одного, а безкарністю намагаються залякати усіх...»

Секретар НСЖУ Валерій Макеєв звернувся з офіційною заявою до ГУ Національної поліції України в Черкаській області.

«Вважаю, що замах на вбивство пов'язаний із професійною діяльністю журналіста і, за таких обставин, провадження має бути кваліфіковано за особливо тяжкою статтею 348-1 ККУ. Замах на вбивство журналіста карається позбавленням волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, – написав Валерій Макеєв. – Як виконавці, так і ЗАМОВНИКИ цього зухвалого злочину мають бути покарані».

Також Валерій Макеєв додав, що декілька днів тому вони з Вадимом Комаровим домовились про співпрацю у рамках телепроекту «72 години».

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Влізло 04.05.2019 13:33
Звернулится до тих...що його і побили
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100