реклама

реклама

Рух вулицями Черкас буде обмежено з нагоди пам’ятних заходів 9 травня і родинної ходи в День Матері 12 травня.

rukh-500x335 Відповідне рішення ухвалено під час сьогоднішнього засідання виконкому Черкаської міськради, повідомляє «Про все».

9 травня з 9.00 до 12.00 години (на час проведення мітингу на Соборній площі та ходи пам’яті до Пагорбу Слави) перекриють бульвар Шевченка між вулицями Дашковича та Святотроїцькою, а вулицю Святотроїцьку – між бульв. Шевченка та вул. Хрещатик.

12 травня з 15:00 до 16:30 в Черкасах відбудеться родинна хода, присвячена Дню Матері. У зв’язку з цим перекриють рух бульваром Шевченка від вулиці Байди Вишневецького до Богдана Хмельницького.

Утім, що стосується родинної ходи, міський голова Анатолій Бондаренко вважає, що такі заходи краще проводити на вулиці Хрещатик від РАГСу до Пагорбу Слави.

Його думку поділяє і заступник мера Ігор Волошин:

– Коли ми перекриваємо рух по бульвару, то втрачаємо прибуток КП «Черкасиелектротрансу», – зауважив він.

У свою чергу, в департаменті освіти Черкаської міської ради заявили, що в ході 12 травня візьмуть участь близько 450 осіб, тому без перекриття обійтися не можна. Залежно від кількості автомобілів поліція їх пропускатиме. По останньому учаснику перекриття руху відразу прибиратимуть.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100