Громадська організація «Громада проти беззаконня» утворилася після резонансних випадків у Миколаєві, які сталися з Оксаною Макар та Олександрою Поповою. 

Нагадаємо, Оксана Макар, яку зґвалтували і підпалили, померла нещодавно в лікарні, а Олександра Попова, яку жорстоко побив відвідувач бару, досі перебуває в комі.

«Громада проти беззаконня» – це всеукраїнська ініціатива, яка об’єднує всіх зацікавлених громадян, котрі хочуть боротися за справедливість. Активісти цієї організації утворили групу в мережі «В контакті». Там друкують останні новини, анонси запланованих заходів, благодійні рахунки для допомоги потерпілим від насилля. Хочуть, аби до їхнього руху приєдналися й інші небайдужі.


– Поки що активістів на Черкащині в нас немає, – розповідає «Прочерку» член ініціативної групи організації Ярослав. – От недавно ми почули про випадок зґвалтування в Умані, намагалися знайти виходи на потерпілу дівчину, але так і не змогли. Тому хочемо, аби про нас дізнавалися люди і приєднувалися.


Поки що організація пропонує зв’язуватися з нею за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Ярослав 06.04.2012 17:21
Главная мысль - только объеденившись люди могут защитить себя от беззакония. Очень поравился один из активистов из Одессы. Он стоял обёрнутый в флаг Украины и грустно смотрел вдаль, а в руках у него был плакат "Єдина країна - спільна біда". Действительно народ един! Разъединяют его политики исскуственно - "... Разделяй и властвуй!" - главный девиз политиков. Потому что если народ объединится ни один из бизнес-проектов именуемых ныне партиями никакой власти не получит. ИМ это не нужно - ЭТО нужно нам! Єднаймося!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 toten 05.04.2012 21:38
Я почти уверен, что отморозков, по крайней мере а этот раз закроют.
Но, с другой стороны, это будет нагляным уроком дл кобыл, которые разводят нврод путё шантажа о подаче заявления об изнасилование.Нормальная женщина в чужом городе, никогда не поедет с 3-мя мужиками к ним на хату.
да бл... кофе ехали пить???
Короче нашла коса на камень.
И все попали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100