реклама
Sucurity Police

реклама

Інформація про те, що Косарський МПД ДП «Укрспирт» після офіційної зупинки 31 березня продовжив виробництво, унаслідок цього працівники Департаменту акцизного контролю «спирт, алкоголь, тютюн» Державної податкової служби області виявили близько 150 тонн незаконно виготовленого спирту, на загальну суму 9 млн. грн. - нісенітниця. Так прокоментував керівник косарського МПД ДП «Укрспирт» «Прочерку» Федір Кобзар вищенаведену інформацію, яка поширилася сьогодні в деяких ЗМІ.

– Таку інформацію поширює колишній керівник заводу Олександр Харламов. Він просто досі не може заспокоїтися, що не очолює підприємство, тому й поширює такі чутки. Невже, якби це сталося насправді, я б сидів зараз у своєму кабінеті і спокійно говорив із вами? – зазначив у коментарі «Прочерку» Федір Іванович. – Підприємство працює у звичайному режимі.

За його словами, 31 березня завод не офіційно зупинився, а лише призупинив роботу через технічну необхідність (несвоєчасне підвезення зерна), про що в письмовій формі повідомив керівництво «Укрспирту». Така процедура є обов’язковою, оскільки вся робота підприємства повинна фіксуватися. Проте вже 1 квітня робота була поновлена.

– Учора завершилася дводенна перевірка податкової міліції і вони не виявили жодної граминки недостачі чи надлишку, – запевнив керівник спиртзаводу.

Начальник Департаменту акцизного контролю «спирт, алкоголь, тютюн» Державної податкової служби Черкаської області Денис Олійник поширену у ЗМІ негативну інформацію про завод також не підтвердив:

– Сьогодні ми надіслали на підприємство запит стосовно наявності сировини на підприємстві. Інформацію ми отримаємо 9 квітня. Тоді й можна буде говорити про цю ситуацію, – відповів «Прочерку» Денис Володимирович.

Разом з тим депутат обласної ради і колишній директор ДП «Косарський спиртовий завод» Олександр Харламов у коментарі «Прочерку» рішуче заперечив свою причетність до поширення у ЗМІ негативної інформації про завод.

– Я б не опустився до такого. Крім того, якби я щось і говорив про спирт, то як фахівець знаю, що він обраховується в даллах, а не тоннах.

– А чим зараз займаєтеся взагалі?

– Я депутат обласної ради і мені вистачає роботи в окрузі. Щоправда сьогодні не вдалося побувати на сесії облради, бо саме був на лікарняному.

реклама

Коментарі  

 
+12 #5 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 07.04.2012 19:30
Ф.Кобзарь на первый взгляд нормальный человек Но его теплые высказывания о ПРОВОКАТОРЕ,под ставившем Владимира Гарнагу миського голову Камянки,заставл яют думать о Кобзаре по иному.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #4 наблюдатель 07.04.2012 18:32
Гість так тягне руку за Кобзарем, що складається враження про їх співпрацю в спробі обікрасти державу та земляків Камянчан. Де обіцяні пане Кобзар необмежене вливання коштів в розвиток Камянщини.Ви навіть робітників заводу не змогли забезпечити гідними зарплатами. Ми бильше просиділи за власний рахунок ніж працювали. Кобзар з Бойком вивезли із заводу та здали на металобрухт все що попадало їм на очі, навіть резервне обладнання, бо потрібно за якісь кошти влаштовувати пянки керівного складу. Можливо тепер Тулуб зверне увагу на свого радника.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-21 #3 Гість 07.04.2012 14:18
Та що ж ви за люди такі?! Стільки скільки зитків заводу завдав Харламов, жоден керівник цього підприємства не завдавав. Хоча й вважає себе професіоналом та спеціалістом-він жодного дня не працював на виробництві, то якій же він спеціаліст. Може спеціаліст з розкрадання? А Кобзар дуже порядна людина (знаю його вде понад 20 років.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #2 обурений 06.04.2012 21:57
Що це за теревені - "таку інфо поширює колишній..."? Кобзар на заводі вже рік і досі там порядку немає!!!
Поганому танцюристу- Кобзарю - то Харламов мішає, то вітер не туди дме!
Чому такий шум на всю область про той спирт? Що там таке сталось? Кобзарь вирішив до паски себе посвятити 150 тонами спирту???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #1 читач 06.04.2012 21:28
До яких пір, косарчани, ми будемо мовчати?? Завод не працює вже РІК!!!!!!!!!!!! Нам Кобзар не платить зарплати, залякує, начальник відділу кадрів йому допомагає - уволю по статті.. і т д Вже просто набридло мовчати та тремтіти - зарплати немає, всі ходять тільки доносять Кобзарю один на одного.
Хіба начальство не бачить з області, як розкрадається державне майно - то спирт, то метал. то машинами запчастини з гаражу з завода вивозять, а охорона бачить і мовчить, покриває!!!!!!! !! Скільки це безладдя буде тривати?
З 1 квітня завод стояв, ніхто не робив, ніяких вказівок з києва не було - Кобзарь хоче бути хорошим для обласного керівництва, для себе нахапать грошей але він же краде у нас, в села!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100