реклама

реклама

Фінал Молодіжного фестивалю-конкурсу «Голос міста Черкаси» потішить містян виступами претендентів на звання «Голос міста» й грандіозним концертом за участі відомої та запальної української виконавиці Навки вже цієї суботи, 29 червня 2019 року. Концерт відбудеться на майданчику біля нового магазину «Делікат» - колишній Будинок меблів. Там облаштують сцену й зону для відпочинку.

IMG_8248

До фіналу, зазначають організатори, з поданих 43 заявок дійшли 6 найсильніших виконавців Черкас, які у вокальних боях за перемогу виконуватимуть по три композиції. Виконання оцінюватиме компетентне журі, а всі жителі міста матимуть змогу проголосувати за виконавця, що припаде до вподоби, онлайн на сторінці фестивалю у «Фейсбук».

Молодіжний фестиваль-конкурс «Голос міста Черкаси» стартував ще у квітні цьогоріч, аби активізувати співочі таланти міста й поповнив список культурних подій міста заходом, який об’єднує усіх талановитих містян-співаків різного віку. Серед організаторів - черкаський активіст і відомий ведучий Артем Євтушенко, засновник черкаської студії звукозапису «VENSTOPpro» Павло Осейко та Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

- Фестиваль-конкурс саме такого формату проводимо у Черкасах уперше. Так уже навіть на перших етапах зіштовхнулися з низкою труднощів і перепон до його проведення, нині фіналу може загрожувати погода, але ми спрямовані на результат і вже несемо відповідальність за наших учасників, тож, попри шквал емоцій та загрози шторму, Молодіжний фестиваль-конкурс «Голос міста Черкаси» відбудеться у будь-якому випадку, - наголошує співорганізатор заходу Павло Осейко.

Конкурсанти ж боротимуться не лише за честь стати голосом свого міста, а й за головний приз – сертифікат на розвиток власного таланту на «30 тисяч гривень». До всього, потішитися концертом, погратися з аніматорами й смачно та весело провести час організатори запросили дітвору з «Теплого дому», аби витягти хоч ненадовго їх із лещат інтернетівського буття.

Тож, обирати голос свого міста, насолоджуватися концертом і виступами чудових виконавців, робити круті селфі й тішитися яскравим вихідним, черкасців запрошують 29 червня о 16-00 на майданчик біля магазину «Делікат» - колишній Будинок меблів.

Прес-служба фестивалю-конкурсу

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100