реклама

реклама

Муніципальна інспекція Черкас розпочала боротьбу проти вигулу собак у недозволених місцях, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Людей, які не дотримуються елементарних правил, працівники інспекції вирішили шукати за допомогою ранкових рейдів. Чергова така перевірка минула у Долині троянд.

Поштовхом до таких дій стали часті нарікання жителів міста, які займаються спортом у цьому парку. За їхніми словами, безвідповідальні господарі спускають своїх тварин з повідка без намордника. Собаки топчуть газони, гавкають ще й кусають людей, не говорячи вже про засмічення долини.

Разом з працівниками інспекції біля Дніпра несвідомих громадян із собаками шукала й міліція, котра допомагала встановити особу порушника у разі його відмови від складання протоколу.

За словами директора департаменту муніципальної інспекції Ольги Швець, більшість «затриманих» виправдовувалися і навіть тікали від правоохоронців. Проте перевіряючим вдалося скласти три адміністративні протоколи. За вигул собак у невстановленому місці на власників чотирилапих очікували штрафи від 17 до 51 гривні.

Як зазначає директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький, у Долині троянд спеціально виставлені таблички з написом про заборону вигулу собак, однак деякі жителі ігнорують ці заклики і засмічують найгарнішу долину міста.

Аби привчити черкащан до елементарних правил дозвілля, працівники муніципальної інспекції й надалі продовжать активну практику проведення рейдів у Черкасах, особливо у зонах відпочинку.

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 Олеся 16.04.2012 15:05
Не тою роботою вони займаються,соба ки скільки не смітять як люди, нехай пройдуть у вихідний день і подивляться, як народ відпочиває і що після себе залишає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 українець 16.04.2012 13:00
>мов ляв не там злочинців ловите.

ORLY? Саме там де треба й ловлять. Не знаю кому сподобається якщо їхніх дітей покусають, або якщо вони впадуть в лайно шанєчєк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 валентин Чернявський 14.04.2012 10:09
Насправді склали один протокол. Один собачник втік, його ніхто не став наздоганяти. Інша просто нкричала на муніципалів,мов ляв не там злочинців ловите. Так що навіть три складених протоколи - величезне перебільшення))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Володимир МАМАЛИГА 13.04.2012 21:55
"деякі жителі ігнорують ці заклики і засмічують найгарнішу долину міста." Так собаки ігнорують чи мешканці? :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Вадим 13.04.2012 20:31
Отлично! Молодци!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100