Після багатьох місяців судових слухань ухвалено рішення про виплату Лілії Маліщук, яку торік у жовтні було звільнено з посади директора департаменту організаційного забезпечення Черкаської міськради, зарплати за весь час її вимушеної відсутності на робочому місці.

Маліщук

Про це повідомив адвокат пані Маліщук Валерій Макеєв.

Нагадаємо, заступник міського голови Юрій Ботнар заявив, що Маліщук було звільнено з його ініціативи за нібито споживання алкоголю на робочому місці.

У квітні Черкаський окружний адміністративний суд поновив Лілію Миколаївну на посаді та визнав її звільнення незаконним. Також в ухвалі суду йшлося, що на користь Лілії Маліщук з Черкаської міськради мають стягнути середній заробіток за час вимушеного прогулу з 26 жовтня 2018 року до дня ухвалення судового рішення, тобто понад 169 тис. грн. Також суд зобов’язав відшкодувати і моральну шкоду в розмірі 1 гривні. Наразі апеляційний суд підтвердив це рішення.

– Усе це – наші, черкащан, кошти, – сказав Валерій Макеєв. – Міська влада виплатить Лілії Миколаївні заборговану зарплату, але ми будемо стягувати в порядку регресу ці кошти з конкретних винних осіб, які обіймають керівні посади, щоб вони відчули певну відповідальність (навіть матеріальну) за ухвалення таких своїх недолугих рішень.

Відеофото: Фейсбук / ВО «Свобода» Черкащина

реклама

Коментарі  

 
0 #7 2578729 19.07.2019 16:26
"Бухати на роботі МОЖНА!" -
Черкаський окружний адміністративни й суд (с.)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #6 СУ-57 19.07.2019 14:24
Цитую Skepitik:
Маліщук, звичайно,"совєцький" нафталін, але звільняти потрібно законно, а не "на хапок".

На цих людях ще тримається держава. На жаль нових немає. Той хто звільнив - це наглядний приклад.Хочу побачити цього нафталінового років чез 30, чи дотягне він по розуму в цей вік до нашої героїні. Все кухарчуки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Максималіст 19.07.2019 12:20
Даним рішенням,явно заангажованим,с прияється п"янство і непрофесійність чиновників.Ботнар не мій герой,але в цій ситуації він діяв правильно.Було б йому доречно віднайти більш досвіченого адвоката і довести правильність своїх дій.Маліщук створила сімейний підряд і доїть міський бюджет.Повна бездіяльність і непрофесійність .Прийде час і її діянням теж буде надана оцінка.Як, в принципі,і іншим ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #4 Skepitik 19.07.2019 10:50
Маліщук, звичайно,"совєцький" нафталін, але звільняти потрібно законно, а не "на хапок".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 Коваль 19.07.2019 10:42
ботнар розориться:)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #2 Реаліст 19.07.2019 10:08
ГРОШІ МАЮТЬ БУТИ СТЯГНЕНІ ВИКЛЮЧНО З ПРИДУРКА бОТНАРА!
При чому тут місто і міський бюджет - до дуркування одного, окремо взятого вискочки?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #1 ALEXANDR LUT 19.07.2019 10:08
Дай Боже, щоб з цього Гытлера Ботнара зняли, щоб не повадно було! Сам наробив справ, хай відповідає! Треба, щоб з власного гаманця-тоді буде наука!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100