реклама

реклама

6 серпня відбулося засідання позачергової 105-ї сесії Смілянської міської ради, у роботі якої взяли участь 21 депутат. На порядок денний сесії було винесено, зокрема, питання: Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Смілакомунтеплоенерго» шляхом надання поворотної фінансової допомоги на безоплатній основі на 2019 рік; Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2018 № 87- 40/VII «Про міський бюджет на 2019 рік».

З усіх питань порядку денного депутати міської ради прийняли відповідні рішення.

img_20190806_152127

У прийнятому рішенні щодо внесення змін до міського бюджету на 2019 рік збільшено бюджетні призначення управлінню ЖКГ в сумі 3,1 млн. грн. на виконання «Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Смілакомунтеплоенерго» шляхом надання поворотної фінансової допомоги на безоплатній основі на 2019 рік». Про це інформує сайт Смілянської міськради.

Як йдеться на сайті smila-ua.com, депутати проголосували за «зняття» з міського бюджету 3 мільйони гривень, які були заплановані на ремонт доріг у Смілі, зокрема, вулиці Соборної, аби віддати частину боргу «Сміла Енергоінвеста», який висить над містом.

Раніше, коли до Черкас приїздив Президент Володимир Зеленський, він радив керманичу Сміли Віктору Федоренку продати власну "Тойоту" і таким чином розрахуватися з боргами в місті.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Сокол 10.08.2019 22:07
Зажал чиновник "Тойоту", нажитую непосильным трудом. А мог бы столько баллов у электората заработать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100