Більше чотирьох тисяч людей особисто привітав з великодніми святами народний депутат України Богдан Губський протягом дводенного візиту на Лівобережжя та Канівщину. 

Подарунками до найбільшого православного свята стали оcвячені пасхальні рушники. Лише за перший день робочої поїздки Чорнобаївщиною, Драбівщиною та Золотоніщиною нардеп відвідав дев’ять закладів соціальної сфери, вивчив проблеми установ та зустрівся з сотнями людей.

Зокрема, нардеп зустрівся з колективами та пацієнтами Гельмязівської (Золотоніський район), Іркліївської (Чорнобаївський район) і Шрамківської (Драбівський район) лікарень, взяв участь у засіданні Президії та зібранні активу ветеранів міста Золотоноша. Народний обранець опікується проблемами ветеранів та людей похилого віку протягом тривалого часу, інформує прес-служба Богдана Губського.

– Спілкування з ветеранськими організаціями дає мені можливість довідатися про проблеми цих людей. Серед ключових – виплати дітям війни. Свого часу Верховна Рада ухвалила відповідний Закон, але, як показало спілкування з людьми, наразі він дотримується неповною мірою або частково. Тому я, як народний депутат, буду добиватися, щоб всі люди, які належать до цієї категорії, отримували гроші, які їм гарантує держава, – прокоментував народний депутат України Богдан Губський.

Нардеп підкреслив, що ветерани озвучили йому низку проблем не лише приватного чи суто вікового  характеру, а й життєдіяльності міста взагалі – це і реконструкція очисних споруд, і питання водоочищення, і проблему освітлення. Всі ці накази людей старшого покоління нардеп планує ретельно вивчити  із залученням фахівців та найближчим часом втілити у життя.

Також народний депутат в рамках програми «Здоров’я нації» відвідав три лікарні Лівобережжя, ознайомився з їхніми загальними та індивідуальними потребами та принагідно привітав персонал лікарень та людей, які на той час проходили стаціонарне лікування, зі святом Великодня.  Другий день роботи на окрузі  розпочався з села Степанці на Канівщині – тут Богдан Губський зустрівся з представниками місцевого самоврядування та відвідав територіальний центр обслуговування одиноких престарілих громадян.

За словами голови Степанецької сільської ради Віри Ласкавої, народний депутат системно опікується жителями сільської місцевості та їхнім селом зокрема. Менше місяця тому Богдан Губський вже був у Степанцях – школу оснастив сучасним мультимедійним комплексом та відвідав з подарунками місцевий дитсадок. Сьогодні завітав ознайомитись з більш глобальними проблемами сільської громади.

Робочий день депутата у Каневі тривав до пізнього вечора – Богдан Губський провів низку зустрічей в міському Будинку культури – спочатку відбувся діалог з керівниками структурних підрозділів міськвиконкому, потім – з ліквідаторами Чорнобильської аварії (у Каневі проживає 900 ліквідаторів та 22 тисячі постраждалих від аварії на ЧАЕС).

Особливе занепокоєння чорнобильців  викликає державна політика, спрямована на відміну пільг, несправедливе встановлення розміру пенсій тощо. Непроста розмова відбулася і з людьми похилого віку – ветеранами, інвалідами Великої Вітчизняної війни та дітьми війни. Старенькі просили нардепа допомогти як у приватних справах, так і відрегулювати вирішення їхніх проблем на законодавчому рівні (це і забезпечення ліками, і мізерні пенсії, і невиплати гарантованих державою компенсацій). Народний депутат, який завжди опікувався соціальною сферою, в свою чергу, пообіцяв якнайретельніше вивчити озвучені болючі питання та вжити заходів в межах своїх депутатських повноважень.

Наслідком зустрічей з різними категоріями населення, за словами народного обранця, стане низка його депутатських запитів та звернень до Кабміну, профільних Міністерств та відомств, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади на місцях. Депутат переконаний, що народний обранець має відстоювати інтереси найбільш незахищених та найбільш вразливих прошарків населення. Саме тому Богдан Губський нині працює над відповідними законопроектами в сфері медицини, освіти, земельного права, які покликані полегшити життя простих людей та зекономити їхні кошти.

Дуже продуктивною виявилася зустріч з місцевими освітянами, в якій взяло участь близько cотні педагогів. Вчителі канівських шкіл та вихователі дитсадків спільно з нардепом обговорили його власні освітні програми – «Розумна дитина», «Школа майбутнього», «Освіта і духовність» та внесли кілька пропозицій щодо їх змістового наповнення та шляхів реалізації. До порад освітян народний депутат прислухався та пообіцяв активніше їх долучати до цих та інших освітніх проектів, які він планує реалізувати найближчим часом.


Насамкінець Богдан Губський завітав у гості до канівчанина Петра Андрійовича Мельниченка. Чоловік, який пропрацював все життя будівельником, виховав п’ятьох синів та п’ятьох дочок, саме відзначав свій День народження – 90 років. Богдан Губський щиро привітав ювіляра та побажав йому міцного здоров’я, довгих років життя та й надалі лишатися взірцем працелюбності та любові до рідного краю.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 аналітик 19.04.2012 11:50
Цитую Ужасть:
ПРозрел................ УЖАСТЬ!!!!
Оказывается есть проблемы!!!! И потребують НЕГАЙНЫХ мер!!!! :o
Если потребують...дайте ПОЖАЛУЙСТА список и план КАКИХ мер, КОГДА и к КАКОМУ сроку будут реализованы эти меры!!!!!

Звертаюсь до тих,хто платить цій ужасті гроші за коментарі.В ваших інтересах зробити так,щоб вона більше не писала.Це вам антипіар.Уявіть собі,стали відомі ваші імена.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Ужасть 18.04.2012 22:50
ПРозрел................ УЖАСТЬ!!!!
Оказывается есть проблемы!!!! И потребують НЕГАЙНЫХ мер!!!! :o
Если потребують...дайте ПОЖАЛУЙСТА список и план КАКИХ мер, КОГДА и к КАКОМУ сроку будут реализованы эти меры!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100