реклама

реклама

Голова Карашинської ОТГ Анатолій Пархоменко першим на Черкащині ініціював навчання для представників місцевого бізнесу. В рамках тренінгу місцеві підприємці (фермери та кооператори) дізналися про існуючі на рівні держави та області програми підтримки сільгоспвиробників і ознайомилися з наявними прикладами залучення і використання таких коштів.

zzzzzzzzzzz

Дуже важливо, що захід підхопили і просували в своїх громадах всі голови корсунських ОТГ. У результаті до заходу долучилися понад 30 зацікавлених представників бізнесу з усього району. В організації заходу, його проведенні і в навчанні допомагав Григорій Перерва, радник з питань регіонального розвитку Черкаського центру розвитку місцевого самоврядування Програми “U-LEAD з Європою”. В якості запрошених тренерів виступали фахівці національного рівня в цьому питанні: Роман Корінець, Віктор Гончаренко, Анатолій Сіренко. Вже за першими підсумками зустрічі зрозуміло, що вона була дуже актуальною і необхідною: як не дивно, існує великий вакуум інформації про підтримку села з боку держави та області.

На завершення прийняли рішення щодо подальшого вивчення запиту місцевого бізнесу і підготовки  серії нових тренінгів.

Слід зазначити, що корсунські громади першими на Черкащині почали впровадження навчальних проектів для своїх бізнесменів, як це і передбачено в їхніх Стратегіях розвитку.

Пресслужба Черкаського центру розвитку місцевого самоврядування

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100