реклама

реклама

На сьогодні кандидатури 4 заступників голови Черкаської ОДА подані на затвердження до Кабінету міністрів.

Як розповів в інтерв’ю «18000» очільник області Ігор Шевченко, йдеться про Бориса Лебедцова, Ярослава Фатенка, Ігоря Очередного та Віктора Карпенка.

index

Борис Лебедцов відомий як екс-виконуючий обов’язки директора комунального готельного комплексу «Дніпро». Свого часу він фігурував у скандалі щодо можливої приватизації Дачі Андрєєва та подальшої забудови Соснівки.

Також Лебедцов був депутатом Черкаської міської ради від «Фронту змін», а в 2013-му разом із складом всієї фракції перейшов до «Партії регіонів».

Ярослав Фатенко – нині начальник юридичного управління апарату Черкаської ОДА. У минулому – начальник державної виконавчої служби Черкаської області. Фатенко уже позує на фото поруч із Шевченком та новообраними нардепами від “Слуги народу”.

Ігор Очередний – місцевий підприємець, власник ТОВ «Сяйво-Плюс», яке свого часу належало Марині Ткаченко – дружині екс-голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка.

Віктор Карпенко. За словами Шевченка, це «фаховий юрист», якого він давно знає.

– Варто розуміти: раптом десь буде втілюватися якась схема, з ними «цяцькаться» ніхто не буде. Це не чиїсь протекції, тому відразу «до побачення». За кожного зможете з мене спитати. Мені їх ніхто не радив, це лише моє бачення, – наголосив Шевченко.

Водночас він додав, що сподівається: нові заступники будуть призначені протягом 2-3 тижнів. Також не виключив варіант, що заступників буде загалом 5.

реклама

Коментарі  

 
+2 #11 Висновок 17.08.2019 11:46
З інформації та коментарів вималювалася похмура кадрова реальність сьогодення. Системи ніякої, все по понятіях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #10 Арнаут 15.08.2019 13:25
Осталось вслух сказать, что оставляет Омаргалиева - и вся черкасская братва в сборе!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #9 Влізло 15.08.2019 11:18
А де ж Тарасик,який так співбесіде наперед проводив із керівниками теріторіальних управлінь.Як е чоловік марив владою, що біг поперед батька незнаючи , зотреба повертатися терміново до Косюка в "Нашу Рябу"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 Марго 14.08.2019 23:09
Лєбєдцов - дуже опрятний і інтелігентний на вид! Він знається на виконанні завдань,партнер керманича.
Карпенко родич судді апеляційного суду - ноги ростуть завідти.
Омаргалієв злив вибори під нову команду, чим став ворогом царя Вельбівця, у них намічається на сесію махач похлєщє Ботнарівського і Лєбєдцовського. Хтось понсе челюсть додому а хтось інформацію для правохоронців.
Фатенко сірий кардинал і комбінатор. Без його внегласного дозволу керівник юстиції Свіренюк до сих пір навіть в туалет не виходить. Звільнився, бо домовився з міністром його племянника на своє місце тимчасово поставити і потім в начальство двс україни відправити.
Очередний крупний ресторатор, має мережу закладів харчування на Кіпрі, в Італії та Туреччині. Побудував завод з переробки овочів та здійснює експорт через фірми Шевченка.
Короче компанія чистих бізнесменів.
Краще б взяв в зами Мушієда (Мушієка), старого Овчаренка, Булатецького та наприклад Коломійця. Ото точно команда!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #7 Лаврентій 14.08.2019 17:58
Лєбедцов?танцюрист?Припливли!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #6 Юрист 14.08.2019 16:45
Хай Шевченко зустрінеться із співробітниками виконавчої служби і вони йому розкажуть з яким тріском Фатенко міністр Петренко вигнав за повний розвал роботи,участь у рейдерських захопленнях та інше...Юрій Олегович швидко пригрів синочка свого кума в ОДА, а то був прямий шлях до вязниці
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #5 Ботнар 14.08.2019 16:22
СЮР!!!Криміналь ні апвторитети: Торпеда(Лебецов ,Карпенко),Гриб чук(Очередной) та Арам (Фатенко) з радником Буданцевим(вспо мніть Гуру) надодачу, поділили (викупили) посади заступників...Тепер почнеться справжнє оЗЕленення Черкащини!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #4 Ніззя 14.08.2019 16:07
Цитую правда:
Не можна брати Лебедцова і не брати Ботнара. Вони два сапога пара. Беріть обох. Будуть у двері стояти як аполлони :-x :lol:

Не аполлони, а атланти.
Але не можна. По-перше - різні на зріст, тому двері наперекосяк будуть.
А по-друге, як тільки хтось постукає - кинуть все "Шевченкові" на голову і ломануться - "Сіді, я сам открою!")))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #3 Не весь список 14.08.2019 16:03
"Прочерк", ви ще прошляпили "товстий натяк" в інтерв"ю на те, що він може залишити на місці Омаргалієва.
Сам Омаргалієв теж підкреслює у приватних розмовах, що для нього "жисть тільки починається" - при новому губерові. Про Блок Петра Порошенка він вже й забув - то давно вже було - цілих два тижні тому)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #2 правда 14.08.2019 15:59
Не можна брати Лебедцова і не брати Ботнара. Вони два сапога пара. Беріть обох. Будуть у двері стояти як аполлони :-x :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100