реклама

реклама

Цього тижня в рамках угоди між КП «Черкаситеплокомуненерго» та Європейським банком реконструкції та розвитку було оголошено євротендер на встановлення індивідуальних теплових пунктів у будинках Черкас, який відбудеться 31 травня 2012 року. До кінця цього року передбачено встановлення 109 індивідуальних теплових пунктів у 103 будинках.

Керівник групи реалізації проекту ЄБРР у КП «Черкаситеплокомуненерго» Олександр Лисенко повідомив, що всі будинки, де встановлять індивідуальні теплові пункти, – комунальної форми власності, які перебувають на балансі Служб утримання будинків.

Нині тривають підготовчі роботи щодо заміни труб у будинках, де будуть встановлені індивідуальні теплові пункти. Тендер з постачання труб і комплектуючих виграла корпорація «Енергоресурс–інвест» зі Львову. Вони надають попередньо-ізольовані труби підвищеної міцності з мінімальними витратами тепла, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

– Насамперед обирались ті будинки, де впродовж останніх років були проблеми з гарячим водопостачанням і подачею тепла. Плануємо, що на початку червня підпишемо контракт з переможцем тендеру, і до кінця цього року буде реалізовано проект з встановлення індивідуальних теплових пунктів у всіх визначених будинках, – розповів Олександр Дмитрович.

За його словами, у цьому році також заплановано проведення тендеру на встановлення трьох когенераційних установок, що допоможе заощаджувати витрати при подачі гарячої води.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100