реклама

реклама

Понад 20 стовпів освітлення нині встановлюють у мікрорайоні «Шкільний» від вулиці Рози Люксембург до Енгельса. Вуличні ліхтарі на пішохідних зонах у цій частині міста почали встановлювати вперше.


– Жителі постійно зверталися до моєї депутатської приймальні з проханням відновити освітлення на цій території, – говорить ініціатор благоустрою, депутат Черкаської міськради Олександр Радуцький. – Нарешті з бюджету нам виділили близько 88 тисяч гривень. І на основі проектно-кошторисної документації нині виконуються роботи.

Роботи з освітлення дворової території мікрорайону «Шкільний» здійснюються вже протягом двох років. За словами Олександра Радуцького, у його планах – покращення освітлення на зупинці «Шкільна» по вулиці Енгельса у бік проспекту Хіміків та Третьої міської лікарні швидкої медичної допомоги.


Крім того, цього року там з’являться ще й два дитячих майданчики. А також буде розроблений проект реконструкції спортивного майданчика біля будинку по вулиці Чайковського, 48, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Вася 22.04.2012 09:06
Что-то не слышно апппазицию, хорошее не замечаем...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100