Сергій Овчаренко, який до вчорашнього дня обіймав посаду прокурора Черкаської області, прокоментував у фейсбуці обставини свого звільнення з посади.

68824008_918490241831102_4568058260325662720_n «Хочу прокоментувати топ-новину про своє звільнення, – пише Сергій Анатолійович. – Дійсно, мною прийнято рішення про звільнення з посади та органів прокуратури за власним бажанням, про що подано відповідну заяву Генеральному прокурору України, яким вона була підтримана. Не бачу в цьому ніякої трагедії й прошу представників ЗМІ не шукати якихось прихованих мотивів. Я вважаю, що Генеральний прокурор України має право сам сформувати свою команду, основу якої складають керівники регіональних прокуратур, я це право поважаю, тому і подав відповідну заяву».

Прокоментував Сергій Овчаренко і повідомлення пресслужби Генеральної прокуратури, яка обґрунтовує звільнення тим, що «на зустрічі з представниками громадськості Черкащини під час робочої поїздки Президента України Володимира Зеленського до регіону деякі учасники розмови скаржилися на роботу прокурора області».

«Що стосується скарг на роботу прокуратури з боку окремих мешканців Черкас під час візиту Президента України, то з цього приводу вже неодноразово мною давались вичерпні коментарі про особистості скаржників та мотиви їх скарг, – зазначив пан Овчаренко. – Це ніяк не вплинуло на прийняте рішення».

Колишній прокурор Черкащини подякував колективу прокуратури області, колегам з Генеральної прокуратури України та інших правоохоронних органів за багаторічну спільну роботу. Також він вдячний жителям Черкащини та представникам ЗМІ за підтримку й справедливу критику, яка була для нього стимулом. «Сподіваюсь, що резонансні кримінальні провадження розпочаті правоохоронними органами області будуть доведені до суду, а ті, що знаходяться в суді, закінчаться справедливими вироками», – підсумував Сергій Овчаренко.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 yazon 04.09.2019 22:50
Разве ж я хоть что-то разрешил? Разве ж я вошёл, куда без стуку? Так за что же камень положил. Рок в мою протянутую руку? (С)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Ну 04.09.2019 14:26
Ну да, понимаем. Просто вы хотели угодным быть для всех. Но вас не поняли просто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100