Упродовж цього тижня в Міжнародному дитячому центрі «Артек» у Пущі-Водиці триватиме всеукраїнський фінал проекту Національного олімпійського комітету України «Олімпійське лелеченя». Команди «лелеченят», а це 300 найспортивніших, найактивніших і найрозумніших дітей зі всіх регіонів України, змагатимуться за звання кращих та активно й змістовно проводитимуть гуртом час. Разом з ними й тренери – вчителі фізичної культури.

Черкащину на фіналі представляє команда Черкаської спеціалізованої школи № 28 ім. Т.Г.Шевченка, яка здобула перше місце на обласному етапі змагань. Діти з тренерами вже відбули на змагання. Відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області надало команді форму та підтримуватиме учасників упродовж усіх змагальних днів.

IMG-2660eab5f8c9c1e715fa1392457d27aa-V

Діти не лише змагатимуться між собою в різноманітних конкурсах та активностях, проявлятимуть свої фізичні, інтелектуальні й творчі здібності, а й зустрічатимуться з уславленими і титулованими олімпійцями під час майстер-класів, ранкових зарядок тощо, а також – отримають корисні знання та поради під час освітніх лекцій. Вперше в історії проекту фінал заходу відбудеться за участю школярів зі Словаччини.

Інформація відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100