реклама

реклама

Спілкування з успішними спортсменами, олімпійцями часто заохочує школярів до занять спортом та надихає на нові перемоги. Саме таку зустріч влаштувало відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області для учнів Черкаської загальноосвітньої школи № 8.

162541734_1822167577964013_7813588574461370671_o

Про це повідомляють у відділенні НОК.

Діти стали учасниками заходу «Чат з чемпіонами та навички лідерства» в межах Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та молоді #OlympicLab.

Гостями зустрічі стали відомі спортсмени: Валерія Іваненко – чемпіонка ІІІ Літніх Юнацьких Олімпійських ігор 2018 року з метання молота, неодноразова чемпіонка України та Європи та Олексій Кирилін – чемпіон ХІV літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю з метання диска, неодноразовий чемпіон України, призер чемпіонатів світу.

Вони розповіли про власний непростий шлях до успіху, де довелося перебороти свої страхи та лінь, аби отримати результат. Спортсмени поділилися з дітьми, чому варто формувати цілі та впевнено йти до мети, як лідерські якості та відповідальне ставлення й організованість впливають на досягнення. Вони відзначили, що заняття спортом та бажання ставати кращими допомагають їм у житті досягати високих результатів. Валерія Іваненко та Олексій Кирилін побажали школярам виховувати в собі лідерські якості і не боятися йти до своєї мети

Учасники заходу мали нагоду переглянути тематичний відеоролик, обговорити його, а також поставити безліч цікавих запитань спікерам. Олімпійський осередок Черкащини відзначив активність учнів школи та вручив олімпійські подарунки. Навчальному закладу подарували комплект м’ячів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100