реклама

реклама

Акція по вшануванню пам'яті загиблих журналістів відбудеться у четвер о 17.30 на Соборній площі Черкас.

index

"Від імені Черкаської обласної організації Спілки журналістів України та ініціативної групи, запрошуємо долучитись до акції всіх журналістів, небайдужих громадян, а також голову Черкаської ОДА Ігоря Шевченка, начальника ГУ НПУ в Черкаській області Валерія Лютого та представників прокуратури Черкаської області", - зазначають організатори.

З вуст останніх сподіваються почути, що зроблено для розкриття вбивства активіста Вадима Комарова, чому досі не названі імена замовників вбивства журналіста-майданівця Василя Сергієнка, а також про позицію вищих посадових осіб влади та правоохоронних органів області щодо рішень Городищенського суду, якими підозрюваних у вбивстві Василя Сергієнка випустили з СІЗО під домашній арешт.

16 вересня – день пам’яті журналіста Георгія Ґонґадзе. Його обезголовлене тіло було знайдене 2 листопада 2000 р. в лісі поблизу Таращі, на Київщині, й поховане 22 березня 2016 р. у Києві, на подвір’ї церкви Миколи Набережного, парафіянином якої він був. До викрадення та вбивства журналіста, згідно з основною версією, безпосередньо причетні високопосадовці з оточення тодішнього Президента Л.Кучми. У грудня 2008-го в Києві. У сквері на великій Васильківській, постав пам’ятник Георгію Ґонґадзе і всім журналістам, які загинули, виконуючи свій професійний обов’язок. На його честь названо проспект у Києві. Щороку у вересні громадськість вшановує памі’ять Ґонґадзе, а разом і всіх тих, хто полягли тому, що були –журналістами…

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 стабилизец 17.09.2019 18:13
глубокая обеспокоенность . :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100