Під час сьогоднішньої сесії Черкаської міськради депутат Руслан Зоря запитав у керівника управлінської компанії «Нова Якість» Андрія Бортника, «чи виплатила компанія компенсацію тим, хто постраждав від отруєння», спричиненою діями компанії, яка знищувала бліх в будинку по вулиці Крилова, 95.

Бортник – Санстанція провела дослідження в момент «отруєння». Не встановлено жодного перевищення речовин, які використовувалися при обробці цих приміщень, – сказав Андрій Бортник. – Усі препарати, які ми використовували, безпечні – є відповідна документація.

Він зазначив, що фактів отруєння не встановили ані фахівці ДСНС, ані лабораторія санстанції. Повторна перевірка, яку оплатила «Нова Якість», підтвердила, що жодних перевищень вмісту отруйних речовин не було.

На запитання депутата Володимира Гриценка, від чого ж тоді постраждали люди, яких госпіталізувала «швидка допомога», пан Бортник відповів, що людей завезли в лікарню на перевірку після повідомлення про можливе отруєння. Більшість відпустили додому того самого дня. Дві людини залишилися в лікарні через супутні хвороби – підвищений тиск і бронхіальну астму.

– Будь-який препарат має запах. І людина, яка має астму, може відреагувати на цей запах. Але це жодним чином не говорить про небезпеку цього препарату. Тобто, є всі дозволи. Всі препарати використовувалися відповідно до їхніх інструкцій по застосуванню, – сказав очільник «Нової Якості».

Андрій Бортник додав, що наразі, поки відбуваються розслідування, враховуючи суспільний резонанс, підприємство використовує у своїй роботі інший препарат. «Жодних скарг немає!» – підсумував Бортник.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #2 Ярик 15.10.2019 21:43
Ох і су*ара
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Воротнік 15.10.2019 17:39
"Жодних скарг нема!!!"-тільки в його хворій уяві, він просто ПОЦ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100