реклама

реклама

У приміщенні УМВС України в Черкаській області за ініціативи громадської організації «Українська федерація професіоналів безпеки» та підтримки МВС України відбувся черговий етап нагородження фіналістів всеукраїнського конкурсу «Наш Аніскін», який розпочався у березні минулого року.

Всеукраїнський конкурс «Наш Аніскін», названий на честь кіногероя (сільського міліціонера із відомої одноіменної кінотрилогії), було започатковано для зміцнення довіри громадян до правоохоронців, а зокрема до дільничних інспекторів міліції. За рік конкурс «Наш Аніскін» пройшов у 17 областях України. Долучились до участі у ньому й дільничні інспектори міліції Черкаської та Кіровоградської області.

Для нагородження переможців до Черкас прибули організатори конкурсу – президент УФПБ Сергій Шабовта та віце-президент УФПБ В’ячеслав Павлів.

Переможцями конкурсу стали дільничний інспектор міліції з Черкащини Олег Малий та старший дільничний інспектор з Кіровоградщини Андрій Францішко. Кожного із переможців було нагороджено дипломами «Української федерації професіоналів безпеки» та цінними подарунками – персональними комп’ютерами, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 О.ЧУПРИНА 29.04.2012 19:09
Цих хлопців і потрібно призначати начальниками УВС УМВС в областях де вони працюють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Михайло 28.04.2012 07:59
При всій повазі до героя Аніскіна, прекрасно зіграного чудовим актором Крючковим, чи не можна було знайти в Україні щось українське для назви премії? Совкізм з мізків керівництва МВС так і пре.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100