реклама

реклама

До чергової частини Уманського райвідділу міліції звернулася схвильована жителька Кіровоградської області та повідомила про зникнення дитини.

Як стало відомо правоохоронцям, мати разом із трирічною донькою приїхала в село Сушківка Уманського району в гості до своєї сестри. Жінка з донькою вирішила відвідати знайомих. Поки дорослі займалися по господарству, 3-річна дівчинка, познайомившись з донькою господарів, пішла гуляти. Через декілька хвилин в будинок вбігла старша дівчинка та розповіла, що її нова подруга зникла. Усі негайно кинулися на пошуки дитини. Зрозумівши, що своїми силами не впоратись, мати звернулась за допомогою до правоохоронців.

Увесь райвідділ міліції було піднято за тривогою. На місце пригоди було направлено слідчо-оперативну групу. Пошуки дитини ускладнювало розташування будинку на краю села поряд із річкою та лісом. Правоохоронці увесь вечір та ніч прочісували територію, але жодних слідів дитини не було.

Наступного дня опівдні до чергової частини Уманського райвідділу зателефонував місцевий фермер та повідомив, що знайшов маленьку дівчинку. Чоловік розповів, що заїхав в ліс до кринички набрати води. Коли вже усі ємкості були наповненні, чоловік почув у кущах шурхіт. Озирнувшись, побачив біля кущів маленьку заплакану дівчинку, яка просила відвезти її до мами. Чоловік схопив дитину на руки, відніс до автомобіля й відразу вирушив до міліції. Вже в райвідділі чоловік дізнався, що маля шукають вже протягом цілої доби.

Дівчинку негайно відвезли до лікарні, де її оглянув лікар. Наразі з дитиною працює психолог й вона залишається під наглядом медиків.

За фактом зникнення дитини триває перевірка, повідомляє прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100