реклама

реклама

Колишній лідер ДемАльянсу, кандидат від партії «Голос» Вакарчука по округу №194 до парламенту Віктор Євпак претендує на посаду заступника голови Черкаської ОДА. Про це інформують джерела «Прочерку».

– У них з головою ОДА була зустріч, їздили вже на Київ, – зазначило джерело в політикумі.

Водночас інші джерела зазначають, що представник політсили Вакарчука проходив співбесіду в команді Зеленського як кандидат на посаду мера Черкас.

– Поки є два заступники. Вони відомі – це Борис Лебедцов і Віктор Карпенко. Поки подань на нових заступників немає. Це не на часі. Хоча дійсно двох заступників мало для повноцінної роботи. Наскільки мені відомо, жодних розмов щодо претендування на посаду заступника голови ОДА з боку Віктора Євпака не йшлося. Хоча ми співпрацюємо з ним як із прогресивним ІТ-фахівцем, як активним громадським діячем. Є проект, який хотілося реалізувати б разом, тому і їздили разом в Київ, – зазначила прес-секретар голови Черкаської ОДА Олена Шаповал.

Джерело, з яким спілкувався журналіст в середовищі партії «Голос», повідомило, що нічого не знає про владні амбіції Віктора Євпака.

c24e97f29fc880bb33541bda448cb536

Сам Віктор Євпак пообіцяв згодом прокоментувати ситуацію.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Юстас 25.10.2019 16:11
Яка різниця - буде Євпак заступником чи ні? Команда Зе - Тітанік для України. "Сядут всє!!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100