У липні під час робочого візиту президента України Володимира Зеленського до Черкас міський голова Анатолій Бондаренко дав йому обіцянку збудувати за пів року у районі вулиці Корольова та молокозаводу по школі, дитячому садку та аптеці. Під час дискусії Зеленський та Бондаренко домовилися, що у разі невиконання цих умов міський голова Черкас буде змушений покинути свою посаду.

Anatolij-Bondarenko-710x434

У студії «ВиЧЕрпно» міський голова Черкас Анатолій Бондаренко розповів, на якому етапі знаходиться виконання завдань від гаранта.

За його словами, одна із черкащанок ввела в оману Володимира Зеленського, оскільки у районі молокозаводу працюють всі школи та дитячі садки, а аптеку було відкрито через тиждень після приїзду президента.

- Дитячий садок і школа взагалі межують із молокозаводом. Будемо говорити, що доручення президента стосовно цього району виконано, — підкреслив Анатолій Бондаренко.

Також він зауважив, що у мікрорайоні вулиці Корольова є 42 дитини, які користуються дитсадком. Тому говорити про створення нового закладу неможливо, адже така кількість дітей не зможе наповнити жодну із груп.

- Наразі розробляємо програму підвозу дітей до дитячого садка і школи. У цьому районі є дві школи на відстані 1 кілометр 200 метрів. Так, раніше було некомфортно пересуватися, тому що не було ні тротуару, ні нормальної дороги. Тротуарна і велодоріжка будуть зроблені вже найближчим часом, а ремонт нижнього шару дороги виконано. Я підхожу до вирішення питань по-державному і  будувати новий дитячий садок для 42 дітей ніхто не буде.

Анатолій Бондаренко також відзначив, що до 14 лютого у районі вулиці Корольова буде відкрита нова аптека.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #3 СОЛДАТ 28.10.2019 19:52
Цитую Зимой и летом-одним цвето:
Зря, Тоха, от базара отказываешься!
Если ты нормальный пассажир - исполняй, что обещал.
Ты ж не лох, а целый мэр (пока). ;-)

"Не лох" (которому сейчас 42)- тоже от базара отказался. :lol: Кстати - у Тохи шансы снова стать мэром намного выше, чем у ЗЕвовы до конца срока остаться президентом. :D :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Готовься 28.10.2019 17:16
Какой "гуд бай, май лав"?!
14 февраля, в День влюблённых, Тоха должен ленточку на новой школе перерезать.
Иначе - "лав" от президента, который не захочет быть в глазах черкасчан тем, которого ни во что не ставит какое-то Юлькино чудо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Зимой и летом-одним цвето 28.10.2019 17:07
Зря, Тоха, от базара отказываешься!
Если ты нормальный пассажир - исполняй, что обещал.
Ты ж не лох, а целый мэр (пока). ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100